Cautare

157 de rezultate pentru "laptop" (3.25 secunde)
abonament telefonic, laptop, stik de memorie. L-au urmat Albastroiu, care a renuntat deja la abonamentul telefonic, si consilierul PSD Sorin Iordache.
Ba, culmea, Seitan crede ca ce se vede pe laptop e trucat. "De unde stiu eu ca n-ati montat aceste imagini?
La finalul discutiilor, organizatorii au oferit cadou un laptop de ultima generatie, castigatorul stabilit in urma unei tombole fiind viceprimarul comunei gorjene Pades, Constantin Baloi.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Stiti, imi trebuie o echipa de oameni cu laptop si cu buna cunoastere si intelegere a ceea ce le cer.
Si cum Sapard tine la imagine, deplasarea caravanelor se va face si cu autoturisme autohtone, dar si cu un microbuz apartinand unei marci de lux, dotat corespunzator, cu laptop, video proiector, pli-ante si, asa cum se arata in comunicatul de presa, “cu trusa Crucea rosie, stingator si triunghi reflectorizant“.
Hotii au luat un laptop si un televizor cu cristale in valoare de 1.000 de euro. Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac.
319, angajatorii sint obligati sa asigure o serie de conditii persoanelor care utilizeaza in activitatea lor echipamente cu ecran de vizualizare, cum ar fi, de exemplu, calculatoarele sau laptop-urile.
Spre exemplu, pentru o imprimanta se achita in plus circa 3 euro, pentru un monitor, 6 euro, pentru un laptop, 7-8 euro, pentru un calculator, intre 10 si 12 euro, iar pentru o combina frigorifica, taxa verde este de 16-17 euro.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au fost dotati recent cu laptopuri si imprimante portabile si fac cursuri intensive de limba engleza pentru a-si desfasura activitatea la standarde europene.
Distribuitorii se asteapta ca taxa sa fie de zece euro pentru un calculator, opt euro pentru un laptop si sase euro pentru televizoare.
Daca vreti sa cumparati un laptop dupa 1 aprilie, veti plati mai mult cu 9 euro. Pentru un monitor LCD sau televizor cu plasma taxa inclusa in produs este de 8 euro.
un automobil pentru deplasari, un laptop, un sediu chiar de mici dimensiuni dotat cu fax si eventual un telefon cu robot.
Alpha Bank România, de exemplu, a initiat o campanie prin care posesorii cardurilor de credit sau de debit AlphaCard VISA pot câstiga premii constând în produse multimedia (un laptop, iPod-uri Nano si iPod-uri Shuffle).
Este vorba de achizitionarea unui laptop de la o firma din tara vecina, care a avut defecte. "In urma interventiei noastre, firma i-a inlocuit aparatul.
Alaturi de gadget este inclus in pret si un cablu USB cu ajutorul caruia incarcarea poate fi facuta si direct de la laptop sau desktop sau se pot transfera informatii din si catre computer.
In plus, in Orange shop exista si un laptop bar, spatiu in care clientii pot testa serviciile de date oferite de Orange.
achizitii de echipamente IT si de comunicatii, respectiv computer, laptop, fotocopiator, telefon, fax, videoproiector, imprimanta, scanner, camera foto digitala, videocamera s.a.
Finalistii cactiga un laptop si se califica in Marea Finala din 17 decembrie. Cei noua ocupanti ai locului doi la Editia Saptamanii vor lupta in perioada 7-9 decembrie pentru calificarea in Finala Mica din 10 decembrie.
google-analytics.com