Cautare

157 de rezultate pentru "laptop" (7.72 secunde)
Deputatul liberal Ioan Ghise a anuntat ieri ca a initiat o lege prin care propune ca fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar de stat sa primeasca de la stat cate un laptop de 100 de dolari.
Camera Deputatilor va cumpara, la inceputul anului vitor, computere si echipamente pentru videoconferinta in valoare de 4,5 milioane lei, dupa ce in luna octombrie forul legislativ a mai achizitionat computere si laptop-uri in valoare de 4,3 milioane lei, de la doua firme din Bucuresti.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. ... Christian Ciocan a declarat ca doreste sa doteze Serviciul Informare si Relatii Publice pe care il conduce, cu cate un laptop, similar pentru fiecare dintre subalternii sai.
In schimb spune marca laptop-ului la care a lucrat cartile: Toshiba (foto). Voiculescu are ambitia de a lansa pe piata un veritabil concept:
a pus bazele primei Retele Dedicate de Distriburie de Continut din Romania, incercand sa ofere astfel utilizatorului final, indiferent de terminalul pe care il utilizeaza - telefon mobil, laptop, desktop, televizoare conectate, o experienta video de calitate si, mai ales, accesibila celor care dispun de o conexiune de Internet de cel putin 2 Mbps.
Expertii companiei Lenovo, aflata pe locul al treilea intr-un clasament al constructorilor de PC-uri, au anuntat ieri ca investigheaza incendierea unui laptop echipat cu acumulatori Sony.
Astfel, în timp ce laptop-ul Apple este subtire si slab totodata, X300 are dimensiuni mai normale, dar si performante suficiente.
Cum Microsoft nu îi place sa piarda teren în fata rivalilor, compania a depus eforturi pentru a face XP-ul cât mai disponibil, chiar „reglând“ sistemul de operare sa ruleze pe computerele din programul Fundatiei „Un laptop pentru fiecare copil“.
Fonduri pentru calculatoare si accces la internet Daca ai un IMM si vrei sa-ti cumperi un laptop nou sau poate vrei sa ai acces la internet, atunci trebuie sa stii ca UE iti deconteaza o mare parte din bani.
"Toti clientii Vodafone au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean prin telefon, laptop sau tableta.
Au aparut jeansii cu tastatura si mouse incorporate in material O companie de design din Olanda a lansat perechea de jeansi care duce intelesul cuvantului "laptop" la un alt nivel.
Laptop-urile castiga tot mai mult teren in fata desktop-urilor Calculatoarele portabile castiga tot mai mult teren in fata desktop-urilor, proportia de desktop-uri din vanzarile totale de PC-uri fiind in declin, arata un studiu IDC.
Acest lucru se datoreaza manevrabilitatii usoare, care permite utilizatorilor sa utilizeze tableta in pat, lucru mult mai inconfortabil in cazul laptop-ului.
Lenovo IdeaPad/Essential G580 A doua generatie de procesoare i3 de la Intel intalneste cel mai recent sistem de operare Windows intr-un laptop ideal pentru birou sau uz personal. ... HP Pavilion G6 - 2210SQ Un laptop business, modelul seriei G6 este laptopul reprezentativ pentru birou:
Tendinta este similara si pentru produsele IT, 83% dintre romanii care detin un computer (desktop sau laptop) spun ca l-au achizitionat nou, o alegere influentata de dorinta de a beneficia de garantie, evitand astfel eventuale probleme care pot aparea in cazul produselor IT second hand.
Ca urmare, Nicholas Negroponte, fondatorul proiectului One Laptop Per Child (Un laptop pentru fiecare copil), a subliniat intr-un interviu, ca versiunea internetului lucrurilor, la care el a lucrat, unul in care obiectele din jurul nostru reactioneaza cu inteligenta, a fost dat la o parte, fiind inlocuit de un ecosistem bazat pe aplicatii care permite sa controlam totul de la distanta cu ajutorul smartphone-urilor.
Acestea sunt laptop-uri al caror ecran se roteste si este sensibil la atingere. ... In comparatie cu un laptop sau un netbook, ea este mai mica, mai usoara si iese instantaneu din stand-by.
eMAG a facut o pagina speciala cu laptop-uri sau calculatoare care indeplinesc configuratia minima si conditiile programului â€" luate de aici: ... monitor LCD minim 17”, tastatura, mouse optic - - pentru Laptop:
Cum sunt afectati ochii de privitul la calculator sau smartphone Fie ca este vorba de munca sau relaxare, multi oameni petrec o cantitate ridicata de timp, zilnic pe smartphone-uri, laptop-uri sau tablete si, desi tehnologia este o unealta indispensabila omului modern, aceasta are implicatii nocive pentru sanatatea ochilor.
Romanii care vor sa-si cumpere laptop-uri si tablete pot face acest lucru in a doua etapa a programului rabla pentru electrocasnice care a inceput astazi.
google-analytics.com