Cautare

157 de rezultate pentru "laptop" (2.76 secunde)
Bateria laptop-ului. Cum o putem proteja, recalibra si ce facem cand s-a stricat Bateriile Li-Ion (inclusiv bateriile de laptop) functioneaza pe baza miscarii ionilor intre electrozii negativi si pozitivi.
Bateria laptop-ului. Cum o putem proteja, recalibra si ce facem cand s-a stricat Bateriile Li-Ion (inclusiv bateriile de laptop) functioneaza pe baza miscarii ionilor intre electrozii negativi si pozitivi.
Internet pentru laptop fara abonament.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula.
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
Targul de tehnologie CES Las Vegas - Tendinte pentru laptop-uri, tablete, televizoare si telefoane Laptop-uri usoare si puternice care pornesc in cateva secunde, tablete cu cea mai noua versiune de Android, televizoare cu rezolutie de neinchipuit si cele mai puternice procesoarele intalnite vreodata la smartphone-uri sunt lucrurile care vor tine capul de afis al targului de tehnologie CES care incepe in 8 ianuarie in Las Vegas.
Laptop-ul iti da batai de cap? Cateva sfaturi cum il poti imbunatati Sa spunem ca ai un laptop vechi de 3-4 ani, poate un pic mai mult, a carui configuratie nu depaseste 2 GB in memorie RAM si 250 GB spatiu de stocare, pe un hard-disk lent si amarat.
Ultrabook, hibrid sau laptop? ... Ultrabook-uri si hibrizi, care incearca sa combine mobilitatea unei tablete cu functionalitatea unui laptop, au aparut pe piata pentru a se mula pe niste nevoi specifice ale unei categorii de utilizatori care, inainte de orice, are nevoie de mobilitate.
De ce oare ar plati cineva 7500 de euro pentru un laptop, care in orice colt de pe planeta poate fi achizitionat pentru maximum 1500 de euro.
Mai trebuie mentionata posibilitatea trecerii de la modul pe verticala a ecranului la cel pe orizontala, ceea ce înseamna ca tastele se vor regasi pe partea dreapta a device-ului.Intel Mobile Metro Notebook pentru doamneIntel pune la dispozitie un nou laptop, denumit Inter Mobile Metro Notebook.
Da, temperatura e poate cel mai mare dusman al bateriei de laptop. ... Insa multi dintre noi obisnuim sa tinem laptop-ul pe genunchi, sau chiar in pat, acoperindu-i fantele de evacuare a aerului cald. ... folositi un stand de laptop, cel mai bine cu ventilator incorporat.
Dezbaterile de ieri din Camera Deputatilor la proiectul legislativ "Un laptop pentru fiecare elev si cadru didactic" au generat un schimb dur de replici intre liberalul Ioan Ghise si liderul grupului minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, acestia acuzandu-se reciproc ca au interese ascunse legate de firma de la care ar trebui achizitionate aceste produse.
In 2009, un laptop Dell Inspiron 15n, Celeron, 2.16 GHz, 16", putea fi comandat de pe Dell cu 299 de dolari (transport - 29 dolari). In 2010, un laptop HP G56-127NR, AMD, 2.3GHz, 4GB si 17" se ridica la valoarea de 218 dolari (transport - 8 dolari).
Browserul Chrome la trei ani de la lansare - Locul trei cu peste 15% din piata Browserul Chrome implineste trei ani de la lansare, a anuntat Google care se declara foarte multumita de parcursul acestuia si de faptul ca, pornind de la el, a fost lansat si sistemul de operare Chrome OS care se gaseste pe laptop-uri vandute in opt piete.
Implementarea diferita a tabletelor fata de cea traditionala pentru PC-uri sau laptop-uri a condus spre scaderea vanzarilor acestora din urma in favoarea primelor, in special odata cu aparitia noilor tablete cu interfata ce include tehnologia de tip multi-touch.
Teoretic, durata de viata a acumulatorilor de laptop este nelimitata, insa in realitatea bateriile de laptop se uzeaza in timp si ajung sa aiba o autonomie tot mai redusa.
Chromebook-urile revin in scena Desi inca nu sunt slefuite, Chromebook-urile sunt laptop-uri destul de interesante si capabile sa iti ofere minimul necesar, pentru cele mai importante task-uri din zi sau noapte. ... Daca Google se tine de promisiune, vom putea rula pe aceste laptop-uri aplicatii in Google Play.
Cum sa transferi pozele din telefon in laptop fara niciun cablu Pe ecranul telefonului veti primi un mesaj cu o adresa pe care trebuie sa o scrieti pe browserul de pe laptop sau PC.
Au iesit dupa aproximativ 20 de minute, avand asupra lor o sacosa mare, din plastic, in care puteau fi observate mai multe obiecte, printre care si un laptop.
Acestia vor lansa 2 dispozitive misterioase, insa conform zvonurilor, un laptop nu ar fi exclus. ... Sunt tare curios de laptop.
google-analytics.com