Cautare

157 de rezultate pentru "laptop 2 9n 1" (4.26 secunde)
Fie ca se balacaresc mai ceva ca intr-o mahala, fie ca se scobesc in nas, ca se joaca pe laptop ori vorbesc la telefon, alesii nostri nu fac altceva decat sa ne sfideze.
pe internet, de pe laptop, probabil. Si daca tot veni vorba de UE, de ce nu iau si ai nostri exemplu de acolo?
O justificare ce-si gaseste credibilitatea in amanuntul ca respectivii nu s-au apucat sa filmeze de cum au ajuns in baza, loviti de nevoia turistica de imortalizare, ci mult mai tarziu, prin octombrie 2006. Ba mai mult, ca ei aveau asupra lor, in locul interzis, si un laptop.
Apple a prezentat la WWDC noul laptop MacBook Air cu procesor M2 Noul Air este mai subtire, de doar 11 mm si cantareste 1.2 kg. Pretul pentru versiunea cea mai ieftina este de 1.199$.
Ai masina de serviciu cu care sa-ti faci cumparaturile, ai sofer pe care sa-l trimiti dupa ziare, sa vezi ce au mai scris magarii aia de ziaristi despre tine, ai secretara pe care o pui sa-ti faca dimineata cafeluta, ai telefon celular ca sa suni la o linie fierbinte cind te napadeste melancolia, ai laptop, sa mai joci un Quake sau un Solitaire, ca sa treaca mai repede sedintele alea nesfirsite...
- Cel mai apropiat prieten al nostru e cartea, dar nu cea citita la laptop, ci cea cu care ai contact.
- Imi place sa explorez, imi place sa ma plimb prin locuri noi, imi plac cladirile parasite cu arhitectura veche, imi place sa stau sa privesc cadrele largi, sa observ fiecare detaliu, sa stiu eu ca este acolo… Imi petrec o foarte mare parte din timp in fata laptop-ului invatand si incercand tot felul de tehnici de prelucrare foto si video.
- in noaptea de 14/15.08.2010, injurul orei 05.30, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un portofel in care se aflau documente personale, carduri bancare si suma de 110 lei, fiind surprins de partea vatamata care dormea si fugind in momentul in care aceasta a inceput sa strige dupa ajutor, valoarea totala a prejudiciului fiind de 300 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 19.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras doua telefoane mobile, fiind surprins in dreptul usii de partea vatamata care se reintorcea in camera, valoarea totala a prejudiciului fiind de 500 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 23.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un laptop si un portofel in care se aflau documente personale si suma de 130 lei, in timp ce colegul de camera al partii vatamate dormea in incapere, valoarea totala a prejudiciului fiind de 2.800 lei.
Lizeanu, sector 2, pe M. ... 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos. Stefan cel Mare, sector 2.
Giurgiului, sector 4, de unde a sustras o borseta cu acte si o geanta tip laptop cu acte si bani, iar la data de 11.09.2010, ora 14.25, a patruns intr-un autoturism marca Dacia 1310, ce se afla parcat pe Sos.
La data de 1 martie 2011, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au depistat pe A.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Ion Mihalache, sector 1, fara sustrage bunuri sau valori, iar in noaptea de 25/26.09.2010, intre orele 00:30-01:00, a patruns prin escaladarea unui geam, lasat neasigurat, intr-o locuinta situata in Calea Grivitei, sector 1, de unde a sustras un laptop si doua telefoane mobile, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de aprox.
de 12 ani, care la data de 27.04.2011, in jurul orei 17.00, profitand de neatentia angajatilor, a sustras dintr-un depozit de calculatoare al unui centru comercial din sectorul 3,un laptop in valoare de aproximativ 4.300 Lei.
Proprietarul spune ca barbatii i-au distrus un laptop, sistemul informatic, espresorul, vitrinele si decoratiunile. Acesta estimeaza pagubele la 20.000 de lei.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Biblioteca virtuala poate fi accesata pe telefon, tableta, laptop sau desktop, pe baza unor coduri unice de acces, transmise parintilor prin intermediul cadrelor didactice.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com