Cautare

157 de rezultate pentru "laptop 2 9n 1" (4.03 secunde)
Pentru categoria celor interesati de oferta, premiile constau intr-un laptop, un aparat foto si un expresor.
Birouri reconditionate si laptop-uri asezate pe ele, un decor facut pe repede inainte... cadrul prezentatorilor de stiri si al talk-show-urilor.
plasma, laptop, conexiune la Internet si cafetiera plus 2 consultanti de asigurari. ... In primele 9 luni ale anului 2011, UNIQA Group a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 4.559 mil euro, in scadere cu 2,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
evoMAG Reduceri cuprinse intre 30 si 70%, incepand cu ora 9 dimineata si pana pe 24 noiembrie, ora 1 noaptea.
De exemplu, tableta Allview Ax3 Party cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.0GHz este acum disponibila la pretul de 400 de lei fata de 599 initial, un televizor Smart LED Sony, 107cm, Full HD, poate fi cumparat cu 2.699 de lei, cu 500 de lei mai ieftin decat pretul initial, un laptop Asus X550LB-XX020D poate fi achizitionat cu 2.099 lei, cu o reducere de 200 de lei, iar un receiver Yamaha RX-V773 poate fi gasit cu o reducere de 700 e lei fata de pretul initial.
Si atunci ai de-a face cu o adevarata provocare in momentul in care bateria este pe terminate si nu esti aproape de o priza sau de un laptop.
In plus, un ceas Worwit la mana te va indemna sa nu mai stai peste program, sa inchizi laptop-ul si sa te bucuri de tine, de tot ce iubesti si de viata insasi.
intrarea 1 (str. Maior Coravu) - pentru tribuna I si zona VIP intrarea 2 (str. ... aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, casti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genti, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbusoane, umbrele si alte obiecte contondente.
Include un cort, un sac de dormit, o saltea, o perna, cateva haine, un laptop, aparatul foto, un incarcator solar, care sta mereu pe rucsac si bocancii din picioare.
Sambata, 13 mai, incepand cu orele 9:30, la Cursa Copiilor McDonald's, vor lua startul din Piața Constitutiei, toti copiii cu varste cuprinse intre 0-13 ani, fiecare categorie de varsta si gen va avea start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
Lenovo, compania care a cumparat divizia de notebook-uri si desktop-uri de la IBM, recheama de pe piata 205.000 de acumulatori de laptop datorita unui defect care poate cauza auto-incendierea lor.
Asus a prezentat un proiect deosebit, poate chiar ciudat ar spune unii, care urmareste tendinta actuala a multor companii de a proteja mediul inconjurator.
Odata cu lansarea tehnologiei Centrino si evident a procesoarelor Pentium M de catre Intel, AMD a inceput sa piarda teren in domeniul calculatoarelor portabile.
"Primul pas in acest sens va fi oferirea de platforme Linux preinstalate pe o serie de computere laptop si desktop", au declarat reprezentantii companiei americane.
Unul dintre cele mai binevoitoare proiecte la nivel mondial este The One Laptop Per Child (OLPC), care vrea ca orice copil sa aiba acces la un calculator. ... Nu mai putin de 2.5 milioane de unitati sunt precomandate, iar numarul lor va creste vertiginos in urmatoarele luni.
Intel a dezvaluit procesorul Core 2 Extreme X7800, primul CPU destinat laptopurilor sub marca Extreme Edition. Procesorul dual-core ruleaza la 2.6Ghz, are 4MB L2 cache si un FSB de 800 Mhz fiind cel mai puternic procesor pentru platforme mobile de la Intel.
sa subtieze calculatoarele si televizoarele si sa micsoreze consumul de energie, relateaza bloomberg.com.MacBook-urile Apple, lansate luna trecuta, sunt primele laptop-uri ale companiei care folosesc LED-uri, unul dintre scopuri fiind de a elimina mercurul din produsele Apple si de a face produse care consuma mai putina energie.
Ambele solutii sunt disponibile în tara noastra prin Gecad Net, unic distribuitor Trend Micro.Cele doua aplicatii protejeaza consumatorii împotriva unei serii foarte largi de amenintari web si asigura o viteza de scanare cu 30% mai mare decât aplicatiile concurente.Trend Micro Internet Security Pro este vârf de gama si ofera protectie completa utilizatorilor, atât pe computerul de acasa, cât si pe laptop, atunci când acestia se afla în deplasare, indiferent de actiunile pe care le efectueaza on line - trimiterea si receptionarea de e-mail-uri, navigarea pe internet sau tranzactii on line banking.
Acesta avea „sub capota“ un procesor Intel Core 2 Duo de ultima generatie si doua placi video nVidia GeForce 8700M GT în SLI. ... Preturile variau între 2.700 si 4.450 de dolari, în functie de configuratie.
nVidia spune ca dispozitivul este un pic mai mult decât un laptop ultrausor, un notebook "intrat la apa", cu tastatura potrivita mai degraba unor "strumfi" decât oamenilor.
google-analytics.com