Cautare

58975 de rezultate pentru "la ce numar pot da mesaj pentru a vedea costul estimativ al facturii" (5.29 secunde)
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
Va trebui sa fii foarte atent la ce iti ofera viata in acest domeniu, pe care nu vei reusi sa il controlezi deloc in 2018. ... Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Au conlucrat cu oamenii lor de incredere, de la premier pana la nivel de secretar de stat. ... Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic:
MADR va relua in perioada imediat urmatoare procedura de selectie a unei banci care sa gestioneze fonduri UE pentru agricultura, dupa ce Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a decis anularea licitatiei in curs, a declarat, miercuri secretarul general MADR, Sorin Chelmu.
arata ca Europa ar putea deveni, pana in 2020, cea mai mare piata de desfacere pentru autoturismele electrice, cu un volum al vanzarilor dublu fata de cel prevazut Chinei, a doua cea mai importanta zona pentru comertul cu acest tip de vehicule, scrie evz.ro.
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
FARCAS) (continuare) Nava cu o viteza teribila "In ceea ce priveste vehiculul in sine, nu exista nicio indoiala in mintea noastra ce anume era.
Spre revolta exportatorilor care se pare ca la moara acestui fenomen ies perdanti.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Informatia nu a pornit din interiorul AMD, ci de la producatorii placilor de baza care isi pregatesc versiuni de BIOS pentru nava amiral a AMD. Ascuns sub denumirea 6400+, Athlon-ul 64 X2 va fi ultimul mohican al acestei familii, care va fi inlocuita spre sfarsitul anului cu gama Phenom.
Guvernul a aprobat cresterea salariilor personalului medical din retelele MS, MApN si MAI Guvernul a aprobat, marti, Ordonanta de Urgenta care prevede cresterea cu 100 de lei de la 1 ianuarie 2015 a salariilor personalului din sistemul sanitar aferent retelelor aflate in subordinea Ministerului Sanatatii, Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa Facebook un mesaj pentru prietenii sai, cu prilejul dobandirii calitatii de pensionar profesionist, pe care il puteti citi in continuare.
Noul Logan sedan produs de Renault in colaborare cu Mahindra&Mahindra va fi lansat luna viitoare in India, la un pret estimativ de 10.000 dolari.
Nokia a lansat telefonul Nokia E6 in Romania Nokia a lansat in Romania smartphone-ul business Nokia E6, cu tastatura querty si ecran tactil de inalta rezolutie, pretul estimativ fiind de 400 de euro.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
Sistarea actualizarilor pentru Windows XP - implicatii si riscuri Incepand de azi, 9 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, remedieri, sau suport pentru clienti, gratuit sau contra cost, pentru sistemul de operare Windows XP.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
A existat grupul "Majestic -12" (AUTOR: ... FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
google-analytics.com