Cautare

58975 de rezultate pentru "la ce numar pot da mesaj pentru a vedea costul estimativ al facturii" (5.74 secunde)
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Acesta a elaborat proiectul de hotarare de guvern privind nivelul ajutoarelor de incalzire acordate de stat iarna aceasta familiilor care stau la bloc si sunt clienti ai sistemului centralizat de termoficare.
Un barbat de 67 de ani din Lugoj si-a pus capat zilelor, din cauza facturii la energie electrica.
FARCAS) In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din intreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat Pregatirea pentru descoperire.
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
- Domnule senator, ati intrat in campania electorala pentru europarlamentare cu un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui Traian Basescu. De ce? ... Ce sef al statului din lumea civilizata apare pe o plaja imbracat in trening si purtand un tricou ce contine un mesaj electoral evident?
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: Romanii au dat un mesaj ferm intregii clase politice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, la Congres, ca acest for statutar are de rezolvat o serie de probleme de mesaj, prima privind aratarea respectului cuvenit pentru Ion Iliescu, iar a doua privind conturarea unui mesaj de schimbare de atitudine si de generatie.
FARCAS) In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se indrepta spre Londra, zburand peste Alpi, la o altitudine de peste 9.000 de metri.
Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acesteia este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004 "Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania.
Uniunea Europeana a introdus un nou regulament care va afecta bugetul firmelor producatoare sau importatoare de substante chimice. "Pana in prezent, costurile de inregistrare sunt estimate la cca.
Imediat dupa inceperea lucrarilor la drumul Campu lui Neag - Herculane, terenurile si turismul montan din zona de vest a Vaii Jiului au cunoscut cote ridicate, autoritatile locale fiind de parere ca acesta este doar inceputul.
Berbec Mergi la job, dar nu esti deloc interesat ce se intampla astazi acolo. Stii ca imediat dupa program trebuie sa ajungi la o intalnire cu prietenii si gandul iti sta doar la asta.
Saptamana trecuta, ministrul Economiei, Codrut Seres, s-a intalnit cu ministrul italian al Activitatilor Productive, Claudio Scajola, cu ocazia semnarii documentelor finale de privatizare a Electrica Banat si Electrica Dobrogea cu ENEL Italia.
Producerea SUV-ului Dacia este inca un element care dovedeste ca marca Dacia se modernizeaza, a spus intr-un interviu Jacques Chauvet, director regiunea Euromed la Renault.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.). Odata ce au pus mana pe numarul vostru de cont, sunteti in pericol sa ramaneti fara bani.
google-analytics.com