Cautare

58941 de rezultate pentru "la ce numar pot da mesaj pentru a vedea costul estimativ al facturii" (4.46 secunde)
Cea mai grava problema a mediului de afaceri este plata TVA la emiterea facturii Statul nu aude si nu vede strigatul de disperare al mediului de afaceri: "Nu mai putem plati TVA la emiterea facturii".
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. ... Factura curenta a fost restructurata pentru a reflecta mai clar categoriile de servicii facturate, abonamentele acestora fiind regrupate in patru categorii:
Clientii Dacia beneficiaza, in perioada 18 - 23 iunie, de o reducere la interventiile mecanice ale caror costuri depasesc 200 de lei si care sunt efectuate in reteaua de service a companiei, au informat reprezentantii Dacia citati de Agerpres.ro.
Povestea incredibila a celei mai scumpe autostrazi din lume:
Persoane publice, politicieni, oameni de afaceri, cu totii - care mai de care - nu au pierdut ocazia de a transmite, in orice forma, mesaje de felicitare in ziua de 8 Martie. Un cuvant aparte, insa, l-a reprezentat postarea lui Christian Ciocan de pe pagina personala de Facebook.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Plenul Senatului, prima camera sesizata, a adoptat miercuri, cu 49 de voturi pentru, 9 abtineri, 29 impotriva, propunerea legislativa semnata de reprezentanti ai tuturor formatiunilor prin care se introduce prevederea ca agentii economici sa plateasca TVA la momentul in care incaseaza facturile.
Marirea pensiilor, anuntata de actuala guvernare pentru a fi realizata la finele acestui an, a provocat reactii din partea social democratilor galateni. Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca actiunea Puterii nu aduce in buzunarele pensionarilor bani suficienti pentru plata facturii la intretinere.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata: Plata TVA la incasarea facturii - o gura de oxigen pentru intreprinderile mici si mijlocii!, pe care o puteti citi in continuare.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Mesaj de ultima ora al SRI pentru toti romanii cu cont de Facebook! Serviciul Roman de Informatii a transmis un mesaj pe Facebook prin care cere spirjinul tuturor romanilor in activitatea de cotraspionaj. Semnalarile venite din partea ta pot fi uneori vitale in prevenire, transmite SRI.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Acestea sunt avantajele de care vor beneficia agentii economici sau locatarii care doresc sa se spele si sa se incalzeasca "ecologic", cu ajutorul sistemelor care utilizeaza surse alternative de energie si a caror achizitionare este subventionata de stat.
Adevaratele mesaje din discursul lui Traian Basescu (www.danioanpopescu.ro) De aseara pana acum, discursul presedintelui e intors pe toate partile de analisti, de presa, de politicieni si concluzia aproape comuna, indiferent de tabere, e ca a fost un dezastru, sau macar dezamagitor.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
O contractura musculara este o scurtare permanenta a muschiului sau a articulatiei. De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala.
google-analytics.com