Cautare

20568 de rezultate pentru "kaufland romania" (5.17 secunde)
Kaufland a ajuns la 65 de magazine Retailerul german Kaufland a deschis cel de-al 65-lea magazin din Romania in Caransebes, judetul Caras-Severin. Acesta este cel de-al saptelea magazin deschis de Kaufland de la inceputul anului si pana in prezent.
Grupul german mai detine in Banie doua magazine din reteaua Kaufland. ... Prin achizitia retelei Plus, nemtii devin principalul retailer de tip discount din Romania. ... In Romania, grupul este prezent din 2005 prin reteaua Kaufland, care are 45 de magazine.
Este vorba despre hypermarketul Kaufland, brand de origine germana ce reprezinta la ora actuala unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din Europa, care a inregistrat de curand o cifra de afaceri de peste 44 miliarde de euro.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Prima companie care a promovat in comertul romanesc conceptul de magazin de tip discounter a fost „XXL Mega Discount“, parte a grupului german Rewe, care mai detine in Romania retelele Selgros Cash & Carry, supermarketurile Billa si, recent, lantul de magazine Penny Market.
Marile magazine estimeaza pentru aceasta vara "cresteri de peste 30% la vanzarile de racoritoate, pe de-o parte datorita caniculei care a aparut mai devreme ca anul trecut si in al doilea rand datorita noilor bauturi de pe piata, cu diferite arome de fructe", dupa cum ne-a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
Prin preluarea magazinelor Plus, Lidl intra in Romania si pe segmentul discounterilor, pana acum fiind prezent pe piata romaneasca cu lantul de hipermarketuri Kaufland. ... Concernul german detine in municipiu un magazin Plus si un hipermarket Kaufland, dar avea in proiect si un magazin Lidl.
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. ... https://calarasipress.ro/accident-batran-aruncat-pe-capota-masinii-in-parcare-la-kaufland/
Zarul Financiar il citeaza pe Patrice Lespagnol, seful Carrefour Romania, care anunta noul pariu: ... Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland).
Printre ultimile controale intreprinse, la sfarsitul saptamanii trecute, se numara si cel efectuat la hypermarketul Kaufland. "Spre deosebire de alte societati verificate, la Kaufland nu am constatat abateri, ci doar lipsa planului de evaluare al riscurilor la locul de munca.
Amenda de 100.000 de lei aplicata de comisarii Garzii de Mediu Galati vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut Agentia de Protectie a Mediului Galati efectuase o verificare la hypermarketul Kaufland, punandu-le in vedere sa adopte masuri tehnologice adecvate pentru apele uzate evacuate pentru a se conforma cu legislatia de mediu in vigoare.
La polul opus, Auchan si Kaufland platesc salarii medii brute de sub 2.000 de lei, insa in perioada 2008-2013 cele doua retele au aplicat majorari de 45-60% care au ridicat nivelul salarial aproape de cel platit de concurenta.
o fabrica de confectii (Catex SA), supermarket-urile Kaufland si Lidl, fostul Club al tineretului, Stadionul municipal, Sala Sporturilor, Clubul Sportiv Scolar si bazinul olimpic de inot (aflat in constructie). ... halele unei fabrici de confectii, un stadion, un club sportiv scolar, cele 2 supermaket-uri Lidl si Kaufland.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
Romania Libera: ... Pentru primele 10 companii din Romania, ierarhizate dupa cifra de afaceri, este publicata ponderea costurilor lor cu forta de munca in totalul cifrei lor de afaceri. ... - Kaufland Romania (germana); ... - Carrefour Romania (franceza); ... - Lukoil Romania (ruseasca). ... Iata ce ofera, de fapt, Romania oamenilor de afaceri:
„Este un pas important pentru a civiliza si a face mai transparent comertul în aceste retele mari de distributie“, a declarat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, prezent la semnarea documentului.Din partea supermarketurilor, Codul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry România SRL, real,-Hypermarket România SRL, România Hypermarket SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour România SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland România SRL.
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
Mai mult decat atat, Smiley da startul Foto " confensiunilor din orasul tau” in primul turneu national care va avea loc in perioada 29 octombrie " 18 noiembrie in 10 orase din Romania. ... Smiley a valsat in ultimele 6 luni in topurile radiourilor din Romania.
In perioada 8 - 24 decembrie, Silva Group Romania, liderul pietei de arbori si arbusti ornamentali si de pomi de Craciun, deschide in Bucuresti, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai mare suprafata de vanzare brazi din tara, cu o acoperire totala de peste 30.000 mp de pomi naturali, ecologici.
google-analytics.com