Cautare

582 de rezultate pentru "italian fashion" (3.18 secunde)
COCOR deschide maine cel mai mare magazin monobrand, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piata romaneasca, care ocupa 616 mp la etajul 3 al magazinului. Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati.
Takko Fashion, unul dintre cei mai importanti retaileri vestimentari, a intrat pe piata din Romania inca din 2007.
Fashion TV, televiziune ce transmite in 180 de tari, organizator al celor mai importante evenimente si party-uri din lume, printre care: · Cannes Film Festival · Monte Carlo Grand-Prix · Gala Premiilor Oscar · Fashion Week:
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Cele mai bune aplicatii mobile pentru fashion si shopping Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor ofera sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling. Printre cele mai utilizate aplicatii mobile pentru femei se numara Stylish Girl - Fashion Closet siTrendstop Fashion TrendTracker.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
"Transforma-ti viata cu Fashion Feng Shui" - un workshop de doua zile dupa care nimic din ceea ce te inconjoara nu va mai fi la fel va avea loc intre 22-23 noiembrie.
vedete, jurnalisti de profil, afficionados, fashion editors & bloggers. Invitatii au avut ocazia sa admire noile colectii ale unor branduri de nisa, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya'Qov si Ultràchic.
Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Ce este espreso Espresso italian este o arta, este rezultatul unei vechi traditii. ... Prin definitie, espresso italian este nascut din amestecul a diferite tipuri de cafea din diferite parti ale lumii, care se combina pentru a crea o aroma bogata si inegalabila.
Takko Fashion s-a inaugurat recent in centrul commercial Vulcan Value Centre din cartierul bucurestean Rahova un nou magazin. Aceasta va fi prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion.
Aplicatia lansata de Fashion Days pentru iPhone a fost clasata in luna septembrie de Apple in categoria Best New Apps, pe prima pagina din App Store, alaturi de aplicatii ca Instagram si AirBnb.
Si pentru ca Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, designerul Cosmina Englizian si EGO Menas Fashion Concept au "vorbit" despre coduri vestimentare actuale prin doua fashion show-uri cu eticheta.
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Premierul italian Silvio Berlusconi incepe, luni, o vizita in Romania, urmand sa discute cu omologul roman, Emil Boc, sa participe la o reuniune interministeriala bilaterala si sa fie primit, cel mai probabil marti, de presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com