Cautare

70014 de rezultate pentru "it" (1.30 secunde)
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut publice listele cu parlamentarii care au absentat nemotivat lunile septembrie si octombrie. Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Traian Basescu a declansat o adevarata furtuna pe tema homosexualitatii. El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
google-analytics.com