Cautare

10727 de rezultate pentru "irina voda bucuresti" (3.69 secunde)
Irina Cajal - Subsecretar de Stat, Ministerul Culturii Una dintre cele mai complexe personalitati ale comunitatii evreiesti din Romania este o femeie.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna si la dublu avem echipa buna. ... La trei dintre acestea, care au avut si un plus de incarcatura, a pierdut surprinzator, fiind nevoie ca Sorana Cirstea sau Irina Begu sa salveze echipa de fiecare data.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. ... Vali Irina Ciobanu (n. ... Calarasi) este licentiata in filosofie la Facultatea de Filosofie Bucuresti, sectia Istoria Culturii si Religiilor, cu tema 'Aniconism si Icoana'.
"In apararea Eugeniei Voda:
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Imediat dupa reintoarcerea la guvernare a PDSR (PSD), in 2001, prefectul de Bihor de pe atunci, Ioan Tarau, a cerut la Bucuresti mazilirea din functie a lui Mihai Lucian Chindlea.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti. ... Caragiale" (IATC) din Bucuresti, promotia 1963, la clasa profesorului Ion Sahighian, asistent regizorul David Esrig.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! ... Chiar daca a venit dupa un meci de peste trei ore in turul precedent, Irina Begu a reusit s-o invinga si ea pe Annika Beck, locul 39 WTA, si merge mai departe in optimi, scor 6-4, 2-6, 6-1.
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? ... Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria.
Dovada ca marea companie nu tine cont de relatiile contractuale sau de prestigiul clientilor se reflecta, cel mai bine, la nivelul localitatilor Mircea Voda si Cuza Voda.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
comuna Valu lui Traian, respectiv orasele Murfatlar si Negru Voda. ... viceprimarul Nicolae Bucel si primarul din Costinesti, Traian Cristea, cel alaturi de care, de cele mai multe ori, bate la usile ministerelor de la Bucuresti pentru a obtine fonduri, fiecare pentru localitatea pe care o reprezinta.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Colegiul 4 are in componenta Faurei, Ianca, Cazasu, Galbenu, Galbinasi, Gradistea, Jilau, Maxineni, Mircea Voda, Movila Miresii, Racovita, Ramnicelu, Romanu, Salcia Tudor, Scortaru Nou, Silistea, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Sutesti, Vadeni si Visani, cu 55.427 votanti.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
google-analytics.com