Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (5.32 secunde)
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
"Am gasit doar cateva dosare in biroul primarului, probabil ca Ion Ionita, fostul primar, le luase la rasfoit, in loc sa le lase in arhiva diferitelor departamente din cadrul institutiei", ne-a declarat Cristian Carjaliu.
Ion Iliescu publica pe blog articolul "CALOMNIATORII", pe care il puteti citi in continuare.
Se stie doar Biroul Permanent Judetean (BPJ), cu presedinte Ion Popescu - de fapt tocmai el a fost cel care a intocmit dupa bunul plac BPJ-ul, iar apoi a nominalizat presedintele de la municipiu:
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“. Stoica a precizat ca, de-a lungul timpului, nu a inteles pozitiile politice exprimate de Dinu Patriciu. In opinia lui Stoica, Patriciu a actionat uneori chiar impotriva propriilor interese.
Contactat telefonic, Valeriu Stoica, fostul presedinte al PNL dinaintea lui Stolojan, a declarat ca, deocamdata, nu s-a hotarat in privinta unei posibile candidaturi pentru revenirea in fruntea PNL, decizia urmand sa fie luata dupa cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor.
stiti ca pe aceasta tema si Valeriu Stoica s-a grabit sa dea sfaturi PNL... ... Nu, Valeriu Stoica nu poate sa comenteze acest subiect, atata timp cat el, ca si liberal din cate declara si declara, a semnat un protocol, in 2001, cu PSD.
El a refuzat sa spuna in ce filiale se discuta de schimbarea lui Tariceanu de la sefia PNL, mentionand doar ca „autorul“ acestor discutii este fostul lider al partidului Valeriu Stoica. ... Curentul liberal anti-Tariceanu Curentul anti-Tariceanu din PNL este condus de fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
Congresul PNL, de la inceputului acestui an, a validat o echipa de conducere, in frunte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, care a avut de contrabalansat curentele de opinii initiate de Valeriu Stoica, venit in fata delegatilor cu proiectul fuziunii PNL-PD, si de Viorel Catarama, care a propus modificarea statutului in sensul eliminarii prevederii ca PNL este membru al Internationalei Liberale, pentru a se lasa posibilitatea indreptarii catre familia populara europeana.
Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, nu-si poate reveni dupa ce tatal ei a intrat la inchisoare. Teodora Stoica a postat pe contul personal de Facebook mai multe mesaje in care apare alaturi de tatal ei.
Ba chiar, de data recenta, fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, care face parte din comisia de revizuire a Constitutiei Romaniei, a declarat ca "noua initiativa de revizuire a Constitutiei a inceput cu stangul.
Trecand la chestiuni de ordin politic, Cristian David s-a aratat contrariat de mesajul de unitate transmis de nucleul Musca-Stoica-Stolojan, un grup extrem de eterogen, in opinia lui David. ... Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat".
Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, (foto) care este si presedintele Comisiei de Etica din PNL, a declarat ca apelul la unitate lansat de cei trei liberali, Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, ar avea legatura cu faptul ca cel din urma este consilier prezidential.
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
google-analytics.com