Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (3.62 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Papeau 14, Ionita 25 / D. ... Stoica 73 Echipele de start: ... Albu, Kait, Ionita - Papeau, Borja Valle, Funsho Rezerve: ... Stoica, Nistor, Chipciu - D.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
Tot de ieri, seful angajatilor de la regie a devenit, pentru sase luni, fostul director tehnic, Liviu Mihai Ionita. ... Nu vreau sa concediez pe nimeni, insa, daca altfel nu se poate, voi lua fara nici o problema aceasta decizie", a declarat Ionita.
FISA DE PERSONAJ - LUCIAN IONITA (Autoare: Laura Ivancioiu) Azi e ziua lui Lucian Ionita. Lucian al meu, adica. Implineste 48 de ani.
Sotii Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cu: ... Sora mea este cea care concepe retetele si ea si firma au certificat de calitate primit in Anglia", ne-a spus Florentina Ionita.
CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Din pacate visele Catalinei Ionita si a iubitului ei, Mihai Alexandru, au fost curmate in cateva clipe de flacarile care au mistuit vineri seara clubul Colectiv, din Capitala.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Premierul si presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat dur miercuri seara „solutia Stoica“, de inlocuire a sa din functia de sef al Executivului cu fostul lider liberal si actual consilier prezidential Theodor Stolojan.
Elocvent in contextul dat, daca se poate spune asa, a fost comentariul lui Valeriu Stoica… P.H.: Valeriu Stoica sa nu uite ca este un simplu membru in PNL si ca a facut cel mai jenant gest politic atunci cand a incheiat alianta cu PSD in 2001.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), incearca sa-l linisteasca pe fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica. El a declarat ieri ca Stoica este asteptat sa-si spuna punctul de vedere in cadrul comisiei interne liberale de modificare a Constitutiei.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Astfel, reprezentantii liberalilor fondatori si ai organizatiilor de tineret ale filialelor PNL din Transilvania ii cer lui Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Monei Musca sa-si ceara public scuze tuturor membrilor PNL pentru declaratiile facute recent impotriva actualei conduceri a partidului.
Dupa cum era de asteptat, excluderea Monei Musca si a lui Ioan Ghise din PNL a starnit reactia vehementa a "gruparii de soc" Stolojan- Stoica-Boureanu- Turcan. ... Stoica acuza de ipocrizie Atacurile venite din interiorul partidului au fost completate de iesirea la rampa a fostului presedinte Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, fost artizan al unificarii liberale, al impunerii lui Stolojan la conducerea liberalilor, al Aliantei D.A.
Partidul National Liberal trece printr-o perioada grea, asa cum de altfel insista sa tot arate si sa spuna, pe toate posturile de televiziune posibile, adeptii platformei Stoica-Stolojan.
google-analytics.com