Cautare

273 de rezultate pentru "ionita ene" (3.54 secunde)
"Noul Hyundai Accent este o masina de familie, cu cinci locuri, cu un portbagaj foarte incapator cu un volum util de 390 de litri", a declarat Sorin Ene, director de vanzari auto la Prestagent, dealer Hyundai.
O reducere trebuie insa sustinuta de o campanie publicitara foarte buna", a declarat Madalina Ene, directoarea magazinului House of Art din Craiova.
Tot o conservatoare, fosta social-democrata, a reusit sa-si inscrie firma intre primele 100, cu o cifra de afaceri de peste 17 miliarde de lei vechi - Conexland, unde administrator este consilierul judetean Anca Ene.
Potrivit lui Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), obligativitatea nu mai exista de la jumatatea lunii decembrie 2006, de cand Regisco s-a transformat in Depozitar Central.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat: "CNVM va face recurs in cazul lui Dinel Staicu, dar si al celorlalti membri ai CA.
Se pare ca intreaga activitate de mutare a respectivelor masini din locul initial de parcare a fost surprinsa cu ajutorul unui telefon mobil, de catre Cristina Ene.
fosta sefa a "Creditcoop", Anca Claudia Ene si fosta contabila sefa, Simona Ivan, pe langa alte doua suspecte. DNA nu a mai apucat sa finalizeze dosarul, caci au descoperit o chichita pentru a "pasa" anchetarea inselaciunii, procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta:
Strainii cer angajati din România pentru ca sunt muncitori“, a spus Mioara Ene, de 41 de ani, din Craiova. Peste 100 de CV-uri depuse în reteaua EURES Faptul ca tot mai multi doljeni sunt dornici de un loc de munca în strainatate este sustinut si de numarul mare de oferte puse românilor la dispozitie de reteaua EURES.
Este o suma bunicica pentru societatea care detine parcarea, si anume S. C. Extravacanta Land SRL, ai carei actionari sunt Alina Elena Barbu si Eugen Ene.
Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, Florin Georgescu - prim-viceguvernator, Eugen Dijmarescu - viceguvernator, Cristian Popa - viceguvernator, Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean.
Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
Laurentiu Boroiban, Mihai Ene, Ovidiu Stoianof, Catalin Craciun si Andrei Cretu - atacanti. Astazi, joi si vineri, capitanul Gabi Precup si compania au programate cate doua antrenamente pe zi, iar maine dimineata se vor prezenta la Craiova, urmand sa efectueze vizita medicala.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Mecea, George Savu, Banica, Vigariu, Pasare, Visa, Grosu, Anghelina, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Badea, Precup, Vuculescu, Stancu, Saceanu, Cretu, Craciun, Stoianof, Ene, Raducu, M.
Coman, Velcovici - Ene (’70 Craciun), Precup. Celelalte rezultate: FC Maramures - CSM Valcea 0-1, Muresul Deva - FC Arges 1-2, Chindia Targoviste - Juventus Bucuresti 1-1, UTA Arad - FC Bihor 2-0, Unirea Alba Iulia - FC Olt 0-0.
Claudia Ene, Gratiela Popa, Diana Dumbrava • Omul de Guma Clubul Taranului - 9 iun 2014, ora 20:00 Actori:
Alexandrina Carmen Ene, editorul cartii: Daniela Marin. Tehnoredactare: Monica Fodor. Comenzi la adresa de e-mail: [email protected] www.edituracarteadaath.ro
E un somn curat, prelung, pe care nu-l trezesc cocosii Cand visele-s povesti cu printi, printese, bunici si toata lumea buna Si se ascund in gene, veghind la somnul vostru, toti Ene mosii Dar mai presus de toate va tine strans in brate Domnisoara Noapte Buna.
Dupa el au mai detinut conducerea Ucrainei, Stefan Movila, Dimitrie Cantacuzino si Ene Draghici, iar cu mari functii au fost si Simeon Palis si Sandu Coltea (17).
google-analytics.com