Cautare

273 de rezultate pentru "ionita ene" (3.16 secunde)
Compania a fost actionata in instanta de catre Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor, in calitate de actionar minoritar, explica Ciprian Ene, reprezentantul CNVM. ... Iar daca instanta va decide ca majorarea nu a fost corecta, actiunile aferente acesteia nu vor avea nici o valoare, afirma Ene.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat ieri ca in cazul unor astfel de sesizari se face o analiza prealabila a documentelor, dupa care se decide daca va urma controlul.
a fost reusit de Andrei Ene (’82), care a deviat un sut al lui Cretu dintr-o lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Roxana Ene, aur la Campionatul Balcanic Alti doi reprezentanti ai Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Roxana Ene a obtinut medalia de aur impreuna cu colegele din stafeta, iar Sorin Coanda a urcat pe treapta a treia a podiumului la 400 de metri garduri.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
Povestea unui adevar, autor Ene Vergil 4. Lichirestiul de ieri, Calarasiul de azi, autor Ene Vergil 5. Calarasi - Orasul Culturii, autor Barbu Mihai Gabriel In urma jurizarii a fost declarat castigator filmul Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu.
Ciprian Ene: ... Ciprian Ene, medic chirurg in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, atestat ca practician de Medicina Cuantica, va prezenta o serie de aspecte interdisciplinare privind componenta psiho-somatica in bolile autoimune cu posibilitatile de apreciere a cauzalitatii emotionale prin tehnologii moderne de Medicina Cuantica.
Ionita, 11. ... Ene - 16. Radescu, 24. V. Pop, 5. Lixandru, 90. Burlacu - 9. Krasniqi REZERVE: 13. Croitoru, 27.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
Ion Ionita, primarul din Agigea, era de parere ca vizita lui Blaga nu avea nici un rost; ... Parerea lui Ionita nu a fost impartasita si de restul membrilor din forul de conducere a organizatiei judetene a PD.
Gazetarul din Salaj care i-a fost poetului prieten pana la moarte si care i-ar fi fost inspiratie pentru romanul Geniu pustiu Salajeanul care a avut privilegiul sa fie prieten cu Mihai Eminescu este scriitorul si gazetarul Ionita Scipione Badescu, personalitate care patroneaza, in prezent, Biblioteca Judeteana din Salaj.
Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea.
Atunci, in opinia lui Ionita, fondurile vor putea fi mai usor atrase. ... Noi speram insa sa finalizam acest proces in Dolj din momentul in care vom deveni operatori", a incheiat Ionita.
Dincolo de rivalitatile politice, Sorin Ionita, presedintele Societatii Academice din Romania, atrage atentia ca "schema restructurarii nu a fost chibzuita si a fost facuta peste noapte", pentru ca, in opinia sa, sunt ministere in care chiar e nevoie de un numar mai mare de angajati.
Directorul regiei, Liviu Ionita, a sustinut prin telefon ca oamenii sai nu lucreaza, ci doar acorda "asistenta tehnica", desi jurnalistii se aflau chiar la locul interventiei, unde actionau personalul imbracat in echipamentul regiei si masini cu numerele acesteia. ... De fapt, nu noi lucram acolo", a afirmat Ionita.
Un nou termen in procesul intentat primarului Agigei, Ion Ionita, prin care acesta si acolitii lui sunt acuzati de inselaciune si de prejudicierea comunei cu peste 2 miliarde de lei, s-a desfasurat, ieri, la Tribunalul Constanta.
Alaturi de acestea, la recomandarea lui Emil Boc, conducerea judeteana a PD-L a luat in calcul excluderea din partid a primarului Ion Ionita de la Agigea, dar si a mangaliotilor Ioan Negrea si Dan Moldovan, pentru sabotarea partidului prin aliantele pe care acestia le-au incheiat la nivel local pentru turul 2 al alegerilor.
"Am gasit doar cateva dosare in biroul primarului, probabil ca Ion Ionita, fostul primar, le luase la rasfoit, in loc sa le lase in arhiva diferitelor departamente din cadrul institutiei", ne-a declarat Cristian Carjaliu.
"Mostenirea lasata de Ion Ionita, fostul primar, este foarte grea. ... Una dintre autorizatiile mentionate de Carjaliu a fost emisa chiar in luna mai a acestui an, cu doar o luna inainte ca Ionita sa piarda alegerile.
google-analytics.com