Cautare

916 de rezultate pentru "ionescu doina adrana" (3.01 secunde)
el la Spitalul din Dolhasca, unde avea repartizate 30 de paturi, iar sotia sa Doina, la circa. ... Doina, o dintoasa misto Cu Doina s-a insurat in chiar ziua licentei, in 1963. ... Doina Ioana Popescu i-a fost colega din prima serie.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional".
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
Psihologul Doina Patrascu este de parere ca modul de racolare gindit de initiatorii "Delphin International" speculeaza un fond emotional zdruncinat al individului dominat de dezamagirea acumulata prin esecuri succesive. ... Stiu foarte bine sa le atite orgoliul, sa le adoarma banuielile", sustine Doina Patrascu.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
IULIA IONESCU. Explicatiile Manastirii Sihastria Raraului, PE FACEBOOK IULIA IONESCU.
Senatoarea Doina Silistru Monitorul de Vaslui informeaza :
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Anul integrarii va aduce pe langa falimentul microintreprinderilor si a IMM-urilor si pe cel al intreprinderilor mari cu multa forta de munca, a declarat ieri Mihai Ionescu, copresedinte al Consiliului de Export.
John Ionescu, Spezialklinik Neukirchen â€" Germania. ... John Ionescu la Bucuresti in 2014.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Ne asteapta criza alimentara Senatoarea Doina Silistru sustine ca, desi principala ramura economica a tarii - agricultura, merge inca bine, Romania este predispusa la o criza alimentara. Parlamentarul social-democrat Doina Silistru si-a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa activitatea din Senatul Romaniei din ultimul an.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Judecatoarea Margareta Ionescu, presedintele completului initial desemnat aleatoriu pentru solutionarea procesului privind retrocedarea imobilului in care locuiesc si parintii ministrului justitiei, a sustinut, in fata Camerei judecatorilor CSM ca, desi a remarcat anumite nereguli, a preferat sa nu le dea atata importanta, "sa nu intinda pelteaua", apreciind ca ar fi fost "neelegant" din partea sa.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Serban Ionescu a lucrat la gravura in metal timp de 25 de ani, asa se explica pasiunea lui pentru sculptura in lemn.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
google-analytics.com