Cautare

4451 de rezultate pentru "ion valcu" (3.76 secunde)
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Val Valcu publica in Puterea articolul "Cine este mai democrat, Basescu sau Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. Ion Iliescu il acuza de dictatura pe seful statului.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. ... "Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
Scandarea numelui lui Ion Iliescu la Timisoara, pe 20 decembrie 1989, venea, astfel, din nevoia de schimbare a unei garnituri politice compromise in ochii opiniei publice, cu speranta ca valul reformelor din spatiul rasaritean ne va cuprinde si pe noi in mrejele sale.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Senatorul PSD Ion Solcanu a anuntat sambata ca demisioneaza din partid, el acuzand faptul ca a fost marginalizat in filiala ieseana a PSD, de catre conducerea organizatiei.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
Val Valcu) Sa luam de bun diagnosticul lui Traian Basescu, potrivita caruia PDL se comporta ca FSN, dar sa-i ponderam zicerea, pentru ca presedintele exagereaza, pentru efect dramatic, si sa admitem ca se comporta ca PSD.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
google-analytics.com