Cautare

2006 de rezultate pentru "internet mobil stic" (3.25 secunde)
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital. ... online, pe iPad si pe mobil.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. ... Discutiile au ca subiect principal dezvoltarea unui sistem de publicitate pe telefonul mobil.
Prin acest program, informatiile stiintifice asociate pieselor expuse pot fi citite cu ajutorul telefonului mobil datorită ... din noiembrie, informatiile legate de exponate vor putea fi citite simultan, de mai multe persoane, prin afisarea lor pe telefonul mobil intr-un timp foarte scurt.
DESCOPERA.RO dezvaluie ce surpriza pregateste Apple in noul iPhone 6 Apple planuieste sa transforme noul iPhone, pe care il va lansa in 9 septembrie, intr-un portofel mobil, datorita unui parteneriat cu cele mai importante banci si retele de plata din lume, printre care Visa si MasterCard, relateaza Bloomberg.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Jocurile saptamanii pentru telefonul mobil - Crash of Cars, Blockbuster, Lets Fish si Retro Highway. Pentru ca vine weekendul, George si Marian au pregatit o lista cu 4 jocuri pentru telefonul mobil.
' Sa folosim cu masura toate tehnologiile, si anume telefonul mobil, computerul, sa incercam sa citim in loc sa privim la TV".
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... - GPS (prin satelitul care transmite continuu telefonului mobil coordonatele geografice, precizia fiind de 1 m).
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra.
- Este perioada cand serviciul se numea SMUR sau Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare. ... - Din anul 1993, Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare (SMUR) a devenit Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).
Magda Marincovici/mariustuca.ro) Tensiunea arteriala va putea fi masurata cu ajutorul unei aplicatii descarcate gratuit pe telefonul mobil de pe site-ul www.tensiuneamea.ro. ... Aplicatia Tensiunea Mea poate fi descarcata de orice posesor de telefon mobil cu sistem de operare tip iOS si android.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Potrivit site-ului ehow.com, poti sa intri in masina daca ai la tine un cutit, un umeras sau un telefon mobil.
Ele ar fi devenit banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe. ... Sa devina banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe.
Domnisoara pasarica jurnalista a incalcat deontologia profesionala si poate chiar legea (ca doar era un fel de hartuire ce facea dumneai lui Basescu!) atunci cand a insistat sa-i filmeze fara permisiune, cu telefonul mobil pe Basescu & familia intr-un moment in care era evident ca Basescu era cetateanul Basescu aflat la cumparaturi cu neamurile si nu Presedintele Basescu in vizita oficiala prin supermarket.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii. ... - N-aveti nici telefon mobil.
Potrivit informatiilor transmise AGERPRES de Politia Romana, in primele zece luni ale anului, oamenii legii au aplicat, la nivel national, 71.580 de sanctiuni contraventionale pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii unui autoturism, fara utilizarea dispozitivului "maini libere".
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
google-analytics.com