Cautare

2006 de rezultate pentru "internet mobil stic" (2.92 secunde)
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start. ... Ea este reprezentativa pentru oamenii care navigheaza pe Internet , se informeaza peste medie si doresc sa stie cat mai multe.
Era colaborarii publice pe internet este înca la "pubertate", a declarat fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, într-un interviu acordat Agentiei France -Presse."Guru" al comunicarii on line, de 42 de ani, Jimmy Wales, în încercarea de a demonstra impactul pe care îl are Wikipedia, a facut referire la o calatorie pe care a întreprins-o recent în India, unde a întâlnit un tânar care i-a povestit ca a folosit informatiile de pe Wikipedia pentru a trece examenele clasei a XI-a.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
televizorul cu internet. ... Televizorul viitorului va avea neaparat internet.
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. ... Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet.
Vitezele la Internet in Europa sunt mai mici decat promit operatorii Un studiu realizat in Europa a scos la iveala faptul ca viteza medie de acces la Internet este mai mica decat cea promisa de operatori.
Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Catalin Nitu) - Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi:
Compania Nokia, principalul producator pe piata de telefonie mobila, va lansa astazi o noua versiune a dispozitivului Internet Tablet care ruleaza si software-ul de comunicatii Google Talk.
Compania este parte a grupului de firme Direct One - MEDIAdirect si implementeaza translatatarea modelului de business din televiziunea clasica catre Internet.
Elaborarea unei politici europene in materie de internet cu banda larga este esentiala pentru accesul regiunilor, in special al celor rurale izolate, la informatii privind sanatatea, educatia sau diferite servicii - estimeaza Parlamentul European.
Multi dintre acestia poarta de pilda telefoane mobile cu inalta tehnologie de date si nu stiu sa o foloseasca, apeland la mobil doar pentru convorbiri.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... Una dintre persoanele cu care eram la masa mi-a furat, mai in gluma sau mai in serios, aparatul pe care il foloseam cand aveam nevoie de internet fara fir.
Noii bolizi vor fi dotati cu "cutie neagra" si radare, la fel ca un avion, in timp ce computerul de la bord va fi mereu conectat la internet.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Obiectivul nostru principal este de a utiliza licenta pentru a oferi servicii de Internet mobil de banda larga, in plus fata de serviciile pe care le oferim deja (voce, Internet fix de banda larga, televiziune digitala)", a spus directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis.
De asemenea, compania, care are in prezent peste 2.700 de angajati, si-a asumat obiectivul de a acoperi pana in 2012 un procent de 98% din populatia Romaniei cu internet mobil de mare viteza.
Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil Marea Britanie a devenit liderul mondial in ceea ce priveste utilizarea internetului pe telefonul mobil, detronand astfel Japonia.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Barbatul care a filmat, cu ajutorul telefonului mobil, executia lui Saddam Hussein a fost arestat, a afirmat un consilier a premierului irakian Nuri al-Maliki, citat de Sky News.
google-analytics.com