Cautare

2006 de rezultate pentru "internet mobil stic" (4.46 secunde)
Cum te pot imbolnavi Internetul si telefonul mobil Internetul are un efect negativ asupra sanatatii oamenilor care exagereaza petrecand prea mult timp in mediul online. Bolile pe care un utilizator de Internet le poate face sunt cele mintale.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari. ... "Infiintarea" unei astfel de afaceri necesita un website (pagina de internet), un domeniu si un host.
În privinta structurii vânzarilor on line, cele mai cautate sunt aplicatiile de securitate Trend Micro si Kaspersky, programele de grafica, aplicatiile de tip office Microsoft Windows, Microsoft Office, aplicatiile de proiectare asistata Autodesk, dar si jocurile pentru PC“, a mai spus Gabriela Mechea.Produse lansate pe piata româneascaCompania a lansat si în România doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali Trend Micro Internet Security 2008 si Trend Micro Internet Security Pro.
GOOGLE CHROME a detronat INTERNET EXPLORER si a devenit cel mai folosit browser din lume Google Chrome a depasit Internet Explorer si a devenit cel mai utilizat browser de internet din lume, arata un sondaj Statcounter, citat de go4it.ro.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
(STUDIU) Dependenta de telefoane inteligente si internet, o boala psihologica Medicii psihiatri trag un semnal de alarma in legatura cu dependenta tinerilor de telefoanele inteligente si internet, militand ca aceasta sa fie recunoscuta drept o boala psihologica, relateaza duminica France Presse.
Astfel, la standul Orange, vizitatorii vor putea urmari demonstratii privind noile solutii de acces la internet mobil prin tehnologia HSDPA la viteze de pana la 3,6Mbps.
Pot fi astfel achitate facturile la telefon, fie ca este vorba de cel fix sau mobil, la internet, la gaze, energie electrica, ratele la credite sau unele taxe si impozite locale.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Google planifica sa imbunatateasca accesul la Gmail prin telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii care sporeste performanta si interfata pe dispozitivele mobile. ... Folosind aplicatia pentru Gmail, utilizatorii vor putea deschide fotografiile si documentele atasate intr-un format compatibil cu display-ul telefonului mobil.
Totul a fost posibil cu ajutorul senatorului Nicolae Moga, prin cabinetul medical Moga-Mobil. ... Gratie cabinetului medical Moga-Mobil, locuitorii din comuna Independenta si satul Movila Verde au descoperit afectiuni de care nu stiau ca sufera.
Cetatuia, sector 6, l-a imobililizat pe un minor de 12 ani si i-a luat din buzunar un telefon mobil; ... Iuliu Maniu, sector 6, i-a smuls, din mana, telefonul mobil unui minor de 17 ani.
Scopul acestui festival este de a promova utilizarea, in randul tinerilor, a instrumentelor internet in domeniul artelor.
Noile planuri tarifare pentru Statele Unite ale Americii includ apeluri si mesaje nelimitate, acces la internet nelimitat, la preturi de 50, 60 sau 70 de dolari pe luna.
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara.
pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare. Compania Cisco estimeaza ca traficul de Internet contorizat de 20 de gospodarii obisnuite in 2011 este mai mare decat tot traficul de Internet inregistrat in 2008!
Aceasta analiza este menita sa simplifice prin semnul = pus intre utilizatorii Internet si consumatorii vizati de campaniile publicitare prin transpunerea unor termeni ca GRP, reach, sau OTS pe Internet. ... audienta de pe Internet incepe sa conteze, desi ponderea bugetelor media alocate este net defavorabila datorita inertiei industriei:
Potrivit specialistilor din domeniul imobiliar, la nivel national, in prezent, 75 - 80% (fata de 25% acum trei ani) din informatiile vehiculate pe piata imobiliara romaneasca sunt de pe internet.
Apreciat de unii si criticat de altii, proiectul de lege initiat de Ministerul Finantelor prin care se interzic jocurile de noroc si pariurile pe Internet se afla inca in dezbatere si urmeaza sa fie aprobat in sedinta de Guvern pana la finele anului.
In urma cu ceva timp, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului anunta ca va atribui companiei Romtelecom, printr-o hotarare de guvern, instalarea de internet in scoli.
google-analytics.com