Cautare

3432 de rezultate pentru "informatii" (3.64 secunde)
Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala (ARDR) a organizat sambata, 17 martie, la Targu Jiu, un seminar cu tema "Accesul Comunitatilor Rurale la Informatii despre Fondurile Structurale".
Claudiu Saftoiu (foto) a inaintat, ieri, Parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe.
In acest sens Serviciul Roman de Informatii a predat CNSAS dosarele de urmarire informativa din perioada 1986-1989 intocmite pe numele lui Mircea Toader pentru "relatii neoficiale cu cetateni straini".
Prin modificarea adusa articolului 7 din Legea 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, pentru accesul la astfel de informatii presedintele, premierul, ministrii si parlamentarii nu vor mai fi nevoiti sa posede un certificat ORNISS.
Riscurile scurgerilor de informatii CSAT va fi informat "cu privire la raspunderea personala a colonelului Coldea, atat in acest caz, cat si in altele, care au fost luate in dezbaterea comisiei si aduse la cunostinta directorului SRI", a declarat Radu Stroe.
Potrivit editiei electronice a cotidianului Il Secolo XIX, politia italiana a obtinut aceste informatii in urma interceptarii convorbirilor unor suspecti de terorism.
Presedintele Bush a cerut ca 8,5 milioane de dolari din bugetul pe 2009 sa fie consacrate transferului de putere, iar echipa presedintelui ales va avea birouri la Casa Alba si dreptul de a fi informata asupra oricarui subiect.  Obama a fost informat despre riscurile de atentate teroriste  Barack Obama a fost avertizat de oficiali din serviciile de informatii ca teroristii ar putea viza tinte americane, din tarile aliate sau chiar pe el însusi, daca va fi ales presedinte, transmite Sunday Telegraph în editia electronica.Raportul care i-a fost prezentat lui Obama se baza pe informatii specifice obtinute din monitorizarea retelelor de teroristi si informatori, potrivit unei surse militare.
Potrivit OUG, colaborator al Securitatii este persoana care a furnizat informatii, indiferent sub ce forma, precum note si rapoarte scrise, relatari verbale consemnate de lucratorii securitatii, prin care se denuntau activitatile si atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist si care au vizat ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
Claudiu Saftoiu, fost consilier prezidential pentru Siguranta nationala, aparare si ordine publica, fost Director SIE, cu privire la faptul ca presedintele Basescu ar detine informatii referitoare la importanti lideri politici din Romania in urma unor interceptari telefonice ilegale", se arata in scrisoarea deschisa transmisa miercuri presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Roberta Anastase si Mircea Geoana.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Ministerul Administratiei si Internelor a durat aproximativ 30 de minute, timp in care s-a discutat despre reformarea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au declarat, luni, surse din MAI.
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
In aceasta calitate a indeplinit functiile de presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru cercetarea evenimentelor violente desfasurate in zilele de 23-28 Septembrie 1991 in Valea Jiului, Bucuresti si alte localitati din tara (1991-1992), vicepresedinte al Comisiei Parlamentare a Romaniei la Adunarea Parlamentara a NATO (1992-1996), membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala (1992-2001) si presedinte al aceleiasi comisii, vicepresedinte al Comisiei parlamentare de control al activitatii Serviciului de Informatii Externe.
Intrebat despre posibila internare a presedintelui, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, s-a limitat sa spuna ca nu comenteaza informatii aparute pe bloguri. ... Ulterior, contactat de Stirile PRO TV, Turcan a calificat aceste informatii drept "o intoxicare".
premierul Boc va fi inlocuit din functie in urmatoarele 48 de ore In urmatoarele 48 de ore va avea loc, potrivit unor informatii intrate in posesia noastra, schimbarea premierului Emil Boc de la carma guvernului.
Sorin Rosca Stanescu) Un fenomen destul de straniu este iesirea insistenta in public, din ultima vreme, a directorilor Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Informatii Externe.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor.
Ultimele informatii vehiculate pe piata indicau existenta unor oferte financiare de peste trei miliarde de euro pentru pachetul majoritar al BCR.Declaratiile presedintelui Millennium apar in momentul in care Comisia de privatizare a anuntat depunerea unei plingeri penale la Parchetul General privind posibile scurgeri de informatii legate de procesul de vinzare a pachetului majoritar.
Uniunea Europeana (UE) aloca 4,3 milioane de euro pentru alinierea agriculturii romanesti la standardele comunitare, sumele fiind atribuite pentru realizarea retelei de informatii contabile, dar si pentru dezvoltarea Autoritatii de Management pentru Dezvoltare Rurala, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Conform proiectului de regulament, bancile vor fi obligate sa furnizeze, periodic, detinatorului de card, conform contractului sau la cererea acestuia, informatii referitoare la tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentului de plata electronica si/sau informatii privind situatia contului aferent.
google-analytics.com