Cautare

3431 de rezultate pentru "informatii" (3.17 secunde)
La intrebarea daca stie ca seful statului sa aiba mai multe informatii in legatura cu aceasta problema, Tariceanu a raspuns ca, „daca presedintele are mai multe informatii in momentul de fata“, este convins ca acesta i le va pune la dispozitie.
"Am inceput si eu, azi, sa caut mai multe informatii despre subiect. ... "Am inceput si eu, azi, sa caut mai multe informatii despre subiect. ... O sa adun in jurul meu specialisti si o sa punem la un loc informatii pe acest subiect", spune Lazar.
Social-democratii George Maior, presedintele Comisiei de aparare din Senat, si Ion Stan, secretarul Comisiei comune pentru controlul parlamentar asupra SRI, au acuzat ieri ca infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) reprezinta „forma de creare a unei noi institutii de putere in stat“, pe baze nedemocratice.
Mai mult, Mircea Geoana a subliniat ca luni, cand se vor discuta legile privind siguranta nationala la Cotroceni, "presedintele va primi de la PSD si de la alte partide un refuz clar pentru aceasta tentativa de a acapara si a da pe mana Serviciilor de informatii sitemul de justitie romanesc".
unul a facut o harta detaliata a cladirii si a celor aflate pe terenul inconjurator, iar celalalt a urmarit informatii din interior, intre care coduri si parole.
Obiectivul tehnicii SRV este sa se obtina informatii fara a utiliza cele cinci simturi. ... Sedintele de clarviziune au vizat si informatii privind rapirile de oameni efectuate de OZN-uri. ... El comenta ca tehnicile de clarviziune pot aduce informatii complementare celor provenind de la victimele rapirilor.
Printre acestea, fisiere cu privire la faimosul incident din padurea Rendlesham, fotografii relevante trimise Ministerului Apararii, jurnalul unei nave care contine informatii despre un OZN vazut in timpul unui exercitiu militar al NATO, un film realizat de militarii care au fost trimisi cu avionul lor de vanatoare sa intercepteze un OZN etc...
Expertii ministerului in informatii stiintifice si tehnologice au facut chiar speculatii privind sursele exotice de energie si sistemele de propulsie si de aerodinamica, rezultand din cele observate la OZN-uri.
Nu exista deocamdata informatii in legatura cu eventuale victime. ... Guvernatorul Istanbulului si purtatorul de cuvant al serviciilor de informatii turce au declarat ca tentativa de lovitura de stat a fost respinsa, relateaza AP si Sputnik News, citate de News.ro.
Functia sa de la AAS/TTS va fi de a lucra ca legatura si interlocutor in colectarea acestor informatii pentru divizia de Stiinta.
Mellon, asistent adjunct, pentru informatii, al Secretarului Apararii, au anuntat ca se alatura unei noi societati comerciale, numita Academia de Arte si Stiinte To the Stars (AAS/TTS), care avea ca unul dintre obiective strangerea de bani pentru investigarea fenomenului OZN.
Dictionarele definesc dovezile drept corpul de fapte sau informatii care indica daca o credinta sau o propozitie este adevarata sau valabila. Deci dovezile sunt niste fapte sau informatii. - Pentru OZN-uri - spune Skondras - exista o cantitate imensa de fapte sau informatii disponibile care atesta realitatea fenomenului.
In 2007, Agentia de Informatii a Armatei (DIA) a dat publicitatii un anunt, cerand realizarea unui proiect (AATIP) care sa evalueze 12 zone potentiale de amenintare cu privire la aceste Vehicule Aeriene Avansate:
Un exemplu este fenomenul de channeling, prin care anumite persoane primesc si impartasesc informatii pe care n-au de unde sa le cunoasca in mod normal.
Mai mult, presedintele Traian Basescu a anuntat luni, la incheierea sedintei CSAT, ca noii sefi ai serviciilor de informatii vor fi anuntati doar in momentul in care vor fi adoptate noile legi ale sigurantei nationale.
Teama resimtita fata de Securitate se rasfrange in continuare, la 16 ani de la Revolutie, asupra actualelor servicii de informatii din Romania.
El a sustinut ca va fi un al doilea val de dosare, care au conexate actiuni dupa 1990, precum si un al treilea, referitor la "ofiteri din Serviciile de informatii cu identitate falsa, ce actioneaza la ora actuala in politica romaneasca".
PC sustine trecerea SPP si STS la MAI, respectiv MCTI, depolitizarea si profesionalizarea acestor institutii si a serviciilor de informatii si limitarea activitatii serviciilor la culegerea de informatii, fara a avea atributii care sa se suprapuna organelor justitiei.
El a propus infiintarea unei comisii unice de control parlamentar, dupa model german, al celor trei mari Servicii de informatii ale statului roman:
In opinia PSD, o astfel de masura ar asigura independenta si neutralitatea politica a Serviciilor de informatii.
google-analytics.com