Cautare

3432 de rezultate pentru "informatii" (2.75 secunde)
Liderul grupului PD-L din Senat, Cristian Radulescu, a solicitat scoatarea de pe ordinea de zi a punctului referitor la aprobarea Comisiei de ancheta, explicand ca initiatorul, vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu, a cerut o serie de informatii de la Ministerul Justitiei si de la Procuratura Generala pe aceasta tema, care inca nu i-au parvenit, astfel incat infiintarea unei comisii de ancheta care sa solutioneze problema este inoportuna.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
Potrivit Ordinului Comun al Ministrului Finantelor Publice si al Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei nr.600/2006 intrat in vigoare la data de 3 mai a.c., odata cu publicarea lui in Monitorul Oficial, toate bancile din tara au obligatia de a comunica bilunar Directiei Generale a Tehnologiei Informatiei din cadrul MFP informatii despre titularii- persoane fizice, juridice sau orice entitati fara personalitate juridica- care deschid ori inchid conturi de disponibilitati la bancile respective.
Transparenta doar cand vor functionarii Gazeta de Sud a solicitat primariei informatii detaliate despre cheltuirea acestor sume, dar functionarii din primarie nu au oferit nici un raspuns. Redactorii GdS s-au conformat noilor dispozitii emise de primarul Antonie Solomon si au depus cererea de informatii publice nr.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
  Ofera informatii multiple despre candidati Pentru a face o evaluare cât mai corecta a candidatilor, specialistii în resurse umane utilizeaza mai multe tipuri de teste.
Pentru a fi înregistrat la Biroul de Credit, clientul trebuie sa fi întârziat cu plata ratei lunare cel putin 30 de zile si sa aiba o restanta de cel putin 11 lei.În prezent, Biroul de Credit primeste informatii de risc furnizate de 29 de banci, a caror cota de piata pe segmentul împrumuturilor pentru populatie însumeaza peste 98%.
- Dupa primul val de manipulare a mai urmat un val, in care au aparut informatii ca un anumite Alexandru sau Bogdan Popa, ar fi dat bani catre Realitatea, catre mine sau catre Rares Bogdan, a afirmat acesta la Realitatea TV.
Acestia solicita informatii cu caracter confidential, reincarcari de conturi PrePay sau transfer de bani. ... - Sunt solicitate informatii confidentiale; ... "Totusi, in cazul in care astfel de informatii/date au fost furnizate, clientii se pot adresa serviciului de relatii clienti", au precizat acestia.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Tarile din ambele zone ale baricadei artificiale aveau agenti (sub acoperire sau nu) care furnizau permanent informatii despre miscarile adversarilor ideologici. ... Intre 1953 si 1986, creierul acestui serviciu de informatii secrete a fost Markus Wolf (1923-2006).
Agentiile de turism au obligatia sa ofere anumite informatii esentiale in aceasta faza, pe langa pret: ... - Obtineti cat mai multe informatii despre agentia de turism pe care doriti sa o utilizati de pe internet, forumuri sau verificati activitatea financiara a acesteia pe site-ul Ministerului Finantelor;
Serviciul Roman de Informatii a transmis un mesaj pe Facebook prin care cere spirjinul tuturor romanilor in activitatea de cotraspionaj. ... Postarea face trimitere la sectiunea Linia telefonica TELVERDE, unde sunt enumerate principalele categorii de informatii solicitate:
Euromelanoma este condusa de un grup de dermatologi europeni si activeaza in 33 de tari Euromelanoma are rolul de a promova si a impartasi informatii despre preventia cancerului de piele, diagnosticul precoce si tratament.
Intalniri misterioase In aceste conditii, membrii Congresului SUA, din mai multe comisii de supraveghere, au solicitat Pentagonului informatii asupra progreselor facute in ultimele luni.
Marti seara, la Palatul Cotroceni, a avut loc o sedinta tensionata a presedintelui cu sefii Serviciilor Secrete si ai comisiilor parlamentare SIE, SRI si de aparare, la care ar fi trebuit sa se discute despre infiintarea Comunitatii de Informatii.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca legea de functionare a CNSAS ar trebui schimbata astfel incat sa prevada inclusiv sanctiuni penale pentru cei care se fac vinovati de scurgeri de informatii din dosarele aflate la aceasta institutie.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca legea de functionare a CNSAS ar trebui schimbata astfel incat sa prevada inclusiv sanctiuni penale pentru cei care se fac vinovati de scurgeri de informatii din dosarele aflate la aceasta institutie.
Daca domnul Geoana are cumva informatii de acest gen, sigur ca ar fi bine sa stim de unde provin.
PSD pune paie pe foc propunand trecerea comunitatii informatiilor in subordinea primului ministru Profitand de furtuna care s-a abatut asupra Aliantei "D.A.”, PSD s-a grabit sa creeze premisele favorabile transformarii ei intr-un adevarat uragan iesind la rampa, tot ieri, cu un proiect referitor la comunitatea de informatii.
google-analytics.com