Cautare

4516 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (2.78 secunde)
"In spital oamenii au nevoie de aer conditionat, dar autoritatile par ca nu inteleg acest lucru. Din acest motiv noi am inceput din aceasta saptamina programul 'aer pentru spital'", a spus ieri Ion Stefan.
Senatorul PSD Serban Nicolae, un apropiat al senatorului Antonie Iorgovan, a declarat ca l-a vizitat pe colegul sau la spital in cursul zilei de miercuri, precizand ca internarea acestuia a fost programata dinainte, facand parte dintr-un program postoperatoriu pe care il urmeaza.
"Cunosc, personal, problemele de acolo" Liderul tinerilor social-democrati, Bogdan Hossu, sustine ca era la curent cu conditiile din spital ti ca atunci cand unul dintre colegii de partid a ridicat problema a fost imediat de acord.
Pentru infiintarea unui spital ambulatoriu cu 60 de paturi voi discuta cu ministrul Sanatatii, Ion Bazac. ... Asadar, viitorul spital din Navodari va avea sediul in cladiri care deocamdata apartin SIND.
Christian Ciocan a ajuns la spital Surse medicale declara ca in urma cu ceva timp, Christian Ciocan a efectuat un consult la un spital din Capitala.
"Ca director al celui mai mare spital din judetul Galati, spital care mai deserveste si judetele limitrofe in cazuri de urgenta, raspund atit de buna functionare a spitalului, de aprovizionarea cu materiale sanitare si medicamente, dar si de calitatea actului medical si de etica intregului proces." Timp efectiv de lucru:
Urgenta incepe sa semene pe zi ce trece tot mai mult cu un serviciu modern dintr-un spital european. ... Urmeaza alte investitii Aceasta renovare nu este prima prin care a trecut Urgenta celui mai mare spital din Oltenia si nici ultima.
, la spital dupa ce au consumat mamaliguta cu branza si smantana. ... "Din cauza unei neglijente in serviciu turistii au ajuns la spital"De cealalta parte, directorul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (OPC), Bogdan Dima, a declarat ca se poate ajunge si la sanctiuni penale.
Schumacher lupta pentru viata sa intr-un spital din Franta, fiind in stare grava. ... Conform L‘Equipe, care citeaza Radio Europe 1, fostul campion mondial de F1 a suferit un traumatism cranian si a fost dus de urgenta la spital.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii.
Sotia lui Michael Schumacher a cheltuit 10 milioane de lire sterline pentru a construi o camera de spital la mansarda casei, scrie mirror.co.uk. ... Din acest motiv, Corinna a cheltuit o multime de bani pentru a construi o camera de spital la mansarda casei din Elvetia.
Dobrosavlevici se afla la spital, dar e in afara oricarui pericol. ... Dobrosavlevici a fost transportat la spital, unde a efectuat o ecografie. ... Medicul Dunarii Calarasi si asistentul de pe Ambulanta, cel care trebuia sa il transporte pe fundas la spital, au avut un schimb dur de replici.
Acest spital a depasit cu mult aria de adresabilitate a judetului, devenind un spital regional in care sunt tratati anual cca. ... De peste 40 de ani de cand exista, acest spital s-a degradat continuu, iar investitiile in infrastructura si dotari au fost foarte putine.
Este sef de clinica si director al Spitalului Filantropia din Bucuresti, si profesor universitar la Catedra de Obstetrica-Ginecologie din cadrul aceluiasi spital. ... - Este realmente un moment important, pentru ca am venit in acest spital ca medic rezident si l-am cunoscut in forma lui veche, am contribuit la refacerea lui.
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. ... In 1935, incepea istoria acestui spital de elita.
Urgent la spital Dupa mai multe case, se ajunge la nea Vasile. ... Dar, daca nu ajunge urgent la spital...la varsta dumnealui...pasul dincolo este rapid de facut", ii mentioneaza medicul Romgermed preotului Tudor.
Ajuns de urgenta la spital i s-a spus ca are stomacul perforat si urmeaza sa fie operat imediat, altfel va muri.
Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult! ... Ea este Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult!
Conform lui Arafat, au fost stabilite procedurile pentru izolarea temporara si transferul catre un spital desemnat in aceasta problema, care va fi un spital militar de campanie in zona apropiata Bucurestiului.
Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Desi au fost resuscitati timp de mai multe ore, atat pilotul cat si co-pilotul au murit la spital. ... Prima care si-a pierdut viata a fost medicul SMURD, decedat la spital.
google-analytics.com