Cautare

4516 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (3.31 secunde)
FARCAS) In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.
Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
Potrivit parlamentarilor liberali, pachetul de legi contine Legea securitatii nationale, Legea informatiilor si contrainformatiilor, Lege privind statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii, Lege privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Comunicatiilor, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici. "Am finalizat Legea privind statutul ofiterilor de informatii.
Trebuie sa fie atenti cand cer informatii Seful CJ Gorj a declansat "razboiul" dupa ce le-a solicitat colegilor sai, alesii judeteni, sa fie mai atenti la modul in care cer informatii de la functionarii CJ. ... 544, si sa nu mai solicite informatii verbal.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii.
Scenariul ceremoniei, tinut secret Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra e un secret pe care organizatorii vor sa-l pastreze cu orice pret, dar zilele trecute au inceput sa apara informatii despre evenimentul care va avea loc astazi, conceput de regizorul Danny Boyle.
Si astfel, calitatea unui jurnalism profesionism este sacrificata de dragul unui jurnalism de amatori, in care opiniile capricioase, nerumegate, pline de informatii aberante, neverificate, devin un stindard al dreptului la informare al cetatenilor.
"Ars Analytica" este, conform lui Ionel Nitu, primul volum colaborativ din zona studiilor de intelligence din Romania care incearca sa surprinda analiza de informatii atat din perspectiva teoretica cat si practica.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
Totusi, aceleasi surse au admis faptul ca, in urma cu o zi, adica sambata, Traian Basescu a fost la spital pentru o serie de analize.
Despre ceilalti sase nu sunt informatii certe, o parte ar fi la Terapie intensiva, altii ar fi decedati, lipsesc informatiile certe.
Ofiteri de informatii, procurori, judecatori, apropiati ai puterii ilegale si paralele, jurnalisti verticali ne arata fata hidoasa a puterii ilegitime care ne controleaza vietile in ultimii zece ani.
Aurel Nechita a precizat ca in aceasta apare notiunea de spital regional. ... Daca se asteapta aceste privatizari si resurse financiare, mai devreme de 4-5 ani nu se va construi nici un spital regional", a mai spus Nechita. ... "In lege apare managerul de spital.
Macar politistii nu au intrat peste batranii de la parter - Era dimineata devreme, sase sau sapte, nu imi amintesc cu exactitate ora, mai ales ca tarasenia s-a intamplat rapid, iar eu, de fapt, fusesem trezit brusc, intr-un zgomot teribil, am luat, probabil, cateva decizii in pripa, nici n-as putea spune prea bine ce am gandit, pentru ca lucid cu adevarat aveam sa devin abia cateva ore mai tarziu, la spital, spune Adrian Naidin, in timp ce-si regleaza patul, mai sus, mai jos, cat sa scape de ameteli si de petele de iod imprastiate pe perna.
"Un copil de numai patru ani a murit in salvare pana a ajuns la spital si noi suntem acum nevoiti sa mergem la alte unitati sanitare. ... Este de neconceput faptul ca peste 30.000 de locuitori sa nu aiba un spital", a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. ... - Mai adaug un nume pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni:
Acest spital face parte dintre primele spitale facute de regele Carol I, in 1918. ... La spital aveam si o caleasca cu un cal, avem chiar si o salvare, dar nu aveam benzina, o foloseam rar si doar pentru copii.
Camera Deputatilor a eliminat ieri incompatibilitatea dintre functia de manager de spital si cea de cadru didactic.
google-analytics.com