Cautare

4516 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (3.29 secunde)
Pe telefonul mobil a raspuns doar sotia executorului, care i-a spus prefectului ca Ioan Michis se simte rau si se pregateste sa mearga la spital. Radu Bud s-a oferit sa trimita o salvare, dar in cele din urma Michis a ajuns la spital cu masina unui vecin.
Pana in luna decembrie, Ministerul Sanatatii Publice va trebui sa organizeze concurs pentru ocuparea posturilor de manageri de spital, detinute in momentul de fata de interimari.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital. ... Decizia primita de conducerea unitatii de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a fost anuntata ieri tuturor sefilor de sectie din spital.
"La spital este un adevarat asediu al ziaristilor. ... In masina cu Mircea Lucescu era un barbat de 40 de ani, acesta fiind ranit usor si dus la spital pentru investigatii.
Intr-un spital de urgenta sunt toate specialitatile, are, zilnic, peste 70 de medici si asistente in sistemul de garda. ... Dar, din pacate, dupa garda, medicii sunt in continuare pe sectii, in conditiile in care munca intr-un spital de urgenta este extrem de complicata.
A ajuns chiar o zi si la spital! ... Am ajuns o zi si in spital, dar n-am rezistat acolo, asa ca am chemat doctorul acasa. De la spital m-am oprit direct la cursurile de engleza pentru accent britanic pentru ca nu vreau sa ratez nicio ora!
"Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control. Atunci mi s-a spus ca nu sunt in regula si ca trebuie sa raman in spital.
Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii.
Augustin Zegrean, in spital, dupa ce a cazut pe gheata Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost internat intr-un spital din Bucuresti, cu fractura de col femural, dupa ce a cazut, luni seara, pe gheata, la intrarea in Parcul Herastrau. ... "Sunt internat in spital, in Bucuresti.
Preparatele mamei sale miroseau atat de bine si erau atat de gustoase, incat actrita a dat iama in ele si a sfarsit...la spital! ... I-am urmat indicatiile, dar peste o ora am chemat salvarea si am plecat la spital.
300 de diagnostice scoase din spital. ... Astfel, centrul de greutate al serviciilor medicale este deplasat de la spital la ambulatoriul de specialitate.
Siliva Nica, sefa Unitatii de Primiri Urgente din SUUB, medic primar medicina de urgenta, medic specialist ATI, spune ca unitate UPU-SMURD a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, este aproape ca o unitate de terapie intensiva dintr-un spital.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. ... Viata in spital este interesanta, nu poate fi povestita pt. ... bine ca nu suntem noi in locul acelor amarati de pe patul de spital.
"Am venit la spital cu nepotul, ca are rosu in git si nici nu mai poate inghiti. ... Intrebati ce cauta la spital, daca stiau de protest, acestia au dat din umeri. Iar asistentii i-au crezut, cind au auzit din ce catune uitate de Dumezeu au venit la spital.
Si bineinteles inca o asistenta care fugea dupa parintii care isi lasau copii si ieseau din salonul de spital obisnuiti cu sistemul romanesc.
VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S. ... MIHAI de 24 de ani din Bucuresti, pasager dreapta spate in autoturismul marca Volkswagen Golf, care a ramas internat la spital - ranirea usoara a lui A.
Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... BOGDAN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Virginia a ramas internata la spital. ... Vasilica a fost indrumata, de la spital, la domiciliu. ... Mihai, care a ramas internat la spital si accidentarea usoara a lui L. Corina de 39 de ani, din Bucuresti, pasagera in auto Dacia care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
Tascu, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, ranirea usoara a lui B.
Doina a ramas internata la spital. ... Veronica a ramas internata la spital. ... Accidentata grav, minora a ramas internata la spital. ... Marian au ramas internati la spital.
google-analytics.com