Cautare

4516 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (2.66 secunde)
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
" Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul salii Parlamentului in care se dezbatea motiunea de cenzura, este pazit la usa salonului din spital.
Val de speculatii si informatii contradictorii despre soarta lui Hosni Mubarak. ... Revista americana The Examiner citeaza surse de incredere care sustin ca Mubarak ar fi fost transportat duminica dimineata intr-un spital din orasul german Baden.
Profesorul Yves Samson, seful unitatii de urgente cerebrovasculare de la Spitalul Pitie-Salpetriere Paris, unul dintre cele mai moderne centre de acest gen din lume, prezinta in cotidianul Le Figaro sase informatii esentiale despre accidentul vascular cerebral.
Patru persoane au murit, iar o alta este in stare foarte grava la spital. ... "57 de persoane au ajuns la spital.
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Stiti insa ca in situatii serioase, in general, si in aspecte medicale, in particular, trebuie sa ne bazam pe fapte solide si pe informatii reale, de la experti.
xxx Randurile de mai jos au inceput sa se scrie singure in mintea mea, acum un an, cand stateam pe un pat de spital si asteptam operatia pe creier la care urma sa fiu supusa in cateva zile.
- De ce ar mai fi nevoie intr-un spital public ca sa ajungem sa cream si sa lucram in cadrul unor echipe interdisciplinare? - Intr-un spital, ca sa tratezi multidisciplinar genul de pacient care trece prin Neuro Centrum, ai avea nevoie de toate specialitatile sub acelasi acoperis.
SaseĀ  participanti la manifestatie au ajuns la spital cu rani dupa o rafuiala intre membrii PSD si PD-L. ... Sase dintre participanti au ajuns la spital raniti, in urma unui conflict cu cei din tabara adversa, care lipeau afise electorale.
Intrare noua la spital Pe langa avertismentul dat primarilor, Prioteasa a anuntat o serie de investitii prioritare pe anul in curs care pot sau nu sa fie si puse in practica.
in spital Fostul presedinte american George H.W. Bush se afla la Terapie Intensiva intr-un spital din Houston inca de duminica, din cauza unei febre persistente, potrivit BBC News.
"Parfumul" specific camerelor de spital, mirosul inconfundabil de medicamente sunt lucruri greu de uitat odata intrat in contact cu ele. Vizitele in spital sunt un adevarat calvar, mai ales ca, la plecare, acest iz insuportabil se impregneaza parca si in haine.
google-analytics.com