Cautare

4687 de rezultate pentru "informatii numere clienti" (2.79 secunde)
Potrivit datelor ANC, in primele doua luni de la lansarea portabilitatii numerelor au fost inregistrate aproape 25.000 de cereri de portare, peste 21.000 pentru numerele de mobil si peste 3.000 pentru numere de fix.
Ulterior a inceput sa-mi placa, dupa ce mi-am exersat memoria retinand numere de telefon (rade) ● ... Si, retinand eu asa numere de telefon, am inceput sa retin si anii din cartea de istorie.
Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre. ... Din pacate fiecare grup accepta doar numere de la 1 la 255, iar cateva sunt rezervate pentru retelele interne.
Faceti schimb de numere de telefon. ... Acum este momentul sa faceti schimb de numere de telefon si sa stabiliti cand va veti suna pentru a confirma prezenta la intalnire.
Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu parintii Oanei si baietelul lor simpatic si pasionat de numere, Teddy.
Doi ani mai tirziu, pe cind avea doar 7 ani, isi va face debutul in arena intr-un spectacol in care executa atit numere de acrobatie, contorsionism si diverse giumbuslucuri.
oamenii nu reprezinta doar niste numere, toate vietile sunt la fel de importante, iar ziua in care oamenii vor inceta sa lupte pentru libertatea lor este ziua in care se pot considera morti. ... Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atat de vii!
Special pentru cei mici au fost pregatite jocuri cu tematica Sarbatorilor de Paste, ateliere de creatie, concursuri, muzica si numere de dans sportiv.
Dupa ce a dat semne de boala datorita "intinarii idealurilor socialiste" deplansa initial de domnul Iliescu si desavarsita apoi in anii capitalismului romanesc feroce si grobian dezvoltat sub guvernarea Vacaroiu, Stanga romaneasca a intrat in coma odata cu vestitul "sa-mi numere ouale", lansat cu aroganta de domnul Nastase de la inaltimea tribunei parlamentare, ca un fel de raspuns adresat societatii romanesti in numele vestitilor baroni PSD.
Tot 17 ani au trecut de cand ati aflat ca in tarile occidentale nu se circula, duminica, alternativ, o data masinile cu numere pare, o data cele cu numere impare, asa cum va explicau "ecologistii" din conducerea de Partid si de Stat.
Piscu Vechi, judetul Dolj, au oprit in trafic, in zona de competenta, un tanar in varsta de 17 ani, care conducea un autoturism Fiat Punto cu numere de inmatriculare romanesti provizorii expirate si fara a poseda permis de conducere.
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari.
(N.N.) Melescanu pledeaza pentru comunitatea de informatii Disputa dintre presedinte si premier este cauzata de faptul ca cei doi primesc informatii diferite, de aceea este nevoie de o comunitate de informatii, astfel ca seful statului si primul-ministru sa aiba informatii veridice si convergente, a declarat liberalul Teodor Melescanu.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Roger Marsh, directorul de comunicatii al asociatiei ufologice MUFON, preciza ca documentele in cauza fusesera eliberate lui Viggiani pe baza legii accesului la informatii din Canada, dar aceasta actiune se pare ca nu a fost bine primita in SUA.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
a incetat colectarea de informatii despre OZN-uri. ... E adevarat, in 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) facuse publice o multime de documente, clasificate anterior, inclusiv multe care vorbeau despre incidente neobisnuite, tip OZN, ca si de atitudinea oficialitatilor fata de acest fenomen.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
Probleme de comunicare Desi observatiile sunt reale - spunea el - si toti oamenii cu care a interactionat in comunitatea de informatii si in Pentagon erau de acord ca datele exista, totusi subiectul nu se incadreaza fara probleme in profilurile cunoscute ale programelor guvernamentale.
Avem nevoie de mai multe informatii, dar media de astazi este afectata de fenomenul stirilor false, complicand abilitatea noastra de a primi noi informatii.
google-analytics.com