Cautare

4688 de rezultate pentru "informatii numere clienti" (3.68 secunde)
O crestere a fost sesizata si in magazinele mai mici, care se confrunta, la randul lor, cu o afluenta de clienti. "Avem mult mai multi clienti decat in lunile trecute. Daca inainte aveam cam 50 - 60 de clienti pe zi, acum numarul lor s-a dublat.
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
Unii clienti zic ca nu vrem noi sa dam, insa nu e asa", a afirmat Maria Costea, vanzatoare la un chiosc de ziare. ... Sunt insa si clienti nemultumiti de situatie", a afirmat Alina Dinu, vanzatoare la un magazin din Craiova.
Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
In ultimele doua luni s-a constatat o crestere a numarului de clienti care solicita rescadentarea contractelor de leasing sau amanari la plata ratelor fata de perioada anterioara, fara a avea insa o statistica in privinta acestora.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Asa a si fost pe vremea cand capitalismul functiona, iar bancile nu puteau prospera (si rezista) fara ca propriii lor clienti sa nu fie la randul lor castigatori in arena economiei de piata. ... nici nu isi are locul pentru a descrie relatia dintre banci si clienti pe meleagurile mioritice.
Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanu redactor-sef, si apare in doar sapte numere. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
- Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanuredactor-sef, si apare in doar sapte numere. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Autoturismul de teren a fost trimis de Guvernul Romaniei si are inca numere provizorii. Potrivit lui Bejat, masina va avea numere MAI, ca toate celelate autovehicule ale Institutiei Prefectului din Romania.
Dar noi vrem sa se numere votul pe care-l exercita ei, nu ei sa trimita ceva si sa se numere altceva de catre Baconschi", a conchis Liviu Dragnea.
Opozitia si puterea sa inceteze sa ma mai numere la Senat Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Precizam ca reportul actual la categoria I ajunge la aproximativ doua milioane de euro, iar pentru a castiga este nevoie ca toate cele sase numere extrase sa fie prezente pe un bilet. ... "De obicei jucatorii aleg numere care reprezinta zile de nastere sau diverse aniversari.
"Nu putem sa le interzicem proprietarilor sa foloseasca bunul, drept pentru care si motociclistii vor primi numere de inmatriculare provizorii, pana cand va fi reglementata si aceasta situatie incerta", a mai aratat cms.
Patronii firmelor aradene mai spun ca au primit tot mai multe solicitari pentru nuntile-spectacol, care presupun numere de striptease dupa miezul noptii sau organizarea unor mini-show-uri in cadrul petrecerii, incepand de la numere de acrobatie, dansuri sportive si dansuri populare.
google-analytics.com