Cautare

4687 de rezultate pentru "informatii numere clienti" (3.53 secunde)
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Acestia solicita informatii cu caracter confidential, reincarcari de conturi PrePay sau transfer de bani. ... - Sunt solicitate informatii confidentiale; ... "Totusi, in cazul in care astfel de informatii/date au fost furnizate, clientii se pot adresa serviciului de relatii clienti", au precizat acestia.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Noi dam doar informatii despre locurile unde se pot schimba banii", a spus Gherghinescu. ... Acestea doar accepta moneda veche pentru depunerile in cont din partea clientilor si plata unor facturi din partea celor care nu sunt clienti.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.).
• Nu folositi o parola care sa contina informatii personale (nume, data de nastere etc.) • Nu folositi cuvinte sau acronime care pot fi gasite in dictionar. • Nu folositi caractere ordonate pe tastatura (asdf) sau numere in ordine (1234).
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
La aceasta parte s-a adaugat si cursul de social media de la DallesGo unde merg de 3 luni si am inteles mai bine mecanicile care stau in spatele comunicarii pe retelele de socializare (by the way, foarte bun cursul, multumesc, Monica Jitariuc, pentru deschidere si atentie la informatii si nuante pretioase!).
Stiti insa ca in situatii serioase, in general, si in aspecte medicale, in particular, trebuie sa ne bazam pe fapte solide si pe informatii reale, de la experti.
Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
Clienti ai Bancii Romanesti ne-au sesizat la redactie faptul ca unitatea bancara s-a interesat de apartenenta politica a fiecaruia.
Referitor la personale juridice trebuie mentionat faptul ca in fiecare zi cota de piata a CEC-ului pe acest segment de clienti creste.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Bancile au peste 25 milioane clienti Societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali aveau deschise la bancile comerciale, la 30 iunie 2005, 33.719.697 de conturi, potrivit unui raport al Bancii Nationale.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. ... Hotelurile craiovene sunt pline Cu toate ca segmentul patru stele este reprezentat destul de bine, perspectiva unei afaceri infloritoare in domeniu nu este de neglijat, clienti existand inca de pe acum din belsug.
google-analytics.com