Cautare

3507 de rezultate pentru "informatii br telekom" (3.62 secunde)
Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, si a vorbit despre penaty-urile controversate primite de echipa sa in meciul cu UTA.
Staff-ul tehnic va decide totul", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport. Intrebat despre veniri, Rotaru a explicat: "Incercam sa ne acoperim pe doua posturi.
Nu cred ca e o problema ca el nu mai e fizic in Bucuresti", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
De aceea acum e ca la un targ asa, te duci sa faci oferte si sa cumperi", a declarat Ionut Lupescu, pentru Telekom Sport.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
La cum loveste de bine mingea Sefer, daca o ridica la faza aceea, nu mai apara Popa", a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.
Democratia nu merge asa", a spus MM Stoica la Telekom Sport. Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
Istvan Kovacs a dezvaluit in exclusivitate pentru Telekom Sport ca l-a deranjat faptul ca a fost descris ca fiind un arbitru arogant.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
„Surprinzatoare pentru mine a fost abordarea publica a premierului, pentru ca el stia exact despre ce e vorba si n-avea nici o legatura cu serviciile de informatii, dar pentru ca a existat aceasta solicitare publica a premierului catre serviciile de informatii, a existat si un raspuns al serviciilor de informatii in urma caruia guvernul a dat un comunicat ca nu exista nici un fel de influente asupra membrilor Cabinetului.
Seful viitoarei comunitati de informatii va fi un om politic Presedintele Traian Basescu a anuntat ca seful viitoarei comunitati de informatii, care se va subordona CSAT, va fi un om politic care va fi numit consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.
In anii care au urmat, Reid a adunat, pe acest subiect, multe informatii, s-a intalnit cu oameni de stiinta, ofiteri de informatii si alti experti.
"Julian detinea cele mai multe informatii, dar era si cel mai secretos din grup", a spus Ken Day, liderul anchetei. ... Scurgerile de informatii erau un instrument al razboiului informatic.
google-analytics.com