Cautare

3506 de rezultate pentru "informatii br telekom" (3.66 secunde)
Mihai Stoica a vorbit in emisiunea Sport Report de la Telekom Sport despre componetii ultimei echipe a Stelei care a jucat in grupele Ligii Campionilor.
Mihai Stoica a vorbit in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, despre situatia lui Deian Sorescu de la Dinamo, dezvaluind ca, in vara, FCSB a facut o oferta de 500.000 de euro pentru mijlocasul alb-rosilor.
Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
Cred ca s-a inteles altceva, cred ca atunci cand Burleanu si Stoichita au ajuns sa vb cu Boloni, cand l-au cunoscut, e posibil ca acele discutii sa ii fi facut sa doreasca alta varianta", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport" a declarat Meme Stoica.
Nu mi-a placut cum am jucat. Nu mi-a placut cum ne-am prezentat in prima repriza" a declarat Meme Stoica la Telekom Sport.
E jucator de valoare, fizic bun, nu doar stangul. E o piata extraordinara cea din Franta", a spus Meme Stoica, la Telekom Sport.
"Cu siguranta nu veti vedea o nationala a Romaniei avantata in ofensiva" Edward Iordanescu, noul selectioner al nationalei, a fost invitat in emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, si a vorbit despre numirea sa, despre planurile de viitor si despre obiectivele sale alaturi de tricolori.
Acum chiar sa il faci pe Steliano tap ispasitor... Eu il cunosc si este cu baiat cu bun simt", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.
Emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, de la finalul partidei CFR Cluj - FC Voluntari, scor 3-1, a fost dedicata reactiilor si analizei meciului.
Derby-ul Rapid - Dinamo a fost analizat pe toate fetele in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, inclusiv cu toate reactiile de la stadion.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a vorbit despre partida dintre FCSB si Farul, care se joaca luni seara, pe National Arena, la 48 de ore de la desfasurarea unui concert la care au participat 30.000 de persoane.
Fost jucator in Stefan cel Mare, actualul antrenor al celor de la Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea a oferit un interviu exclusiv Telekom Sport in care a vorbit despre situatia de la Dinamo, dar si despre alte subiecte interesante.
Lucian Sanmartean a oferit un interviu exclusiv pentru Telekom Sport in care vorbit la superlativ de "perla" a FCSB-ului, dar si despre alte subiecte legate de prima reprezentativa.
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
N-am finalizat, asta e!", a spus Mihai Stoichita, la Telekom Sport. Sper sa recunosc vocea, trebuie sa vina in locul meu!".
"Eu am fost jucator, eu stiu ce inseamna sa anunte un antrenor ca pleaca cu doua etape inainte de terminarea bataliei, eu inteleg mai bine decat Mihai Stoica lucrul asta", a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.
Dar asta nu o fac jucatorii tineri, liderii pe care ti i-am spus mai devreme. Ei trebuie sa intervina, iti dai seama din teren", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.
Daca Cristea e marcat de o delcaratie a lui Gigi Becali, n-are ce sa caute, serios ca nu are ce sa caute", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.
Nu vreau sa dau nume, pentru ca pare o oroare sa ajungi la o asemenea compromitere a fotbalulul. Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.
La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport. FCSB va juca impotriva Universitatii Craiova pe 28 noiembrie 2021.
google-analytics.com