Cautare

1675 de rezultate pentru "info credit" (7.23 secunde)
i-Rewind si Info Ski de la Orange sunt dedicate turistilor care isi petrec vacanta de iarna la munte si sunt compatibile cu sistemele de operare iOS si Android.
Pagina se numeste Departament-info.ads, iar daca iti apare fereste-te sa dai date personale.Pagina falsa de Facebook Department-info.ads care vaneaza naivi pe care sa-i sperie si sa-i faca sa introduca credentialele de facebook si mai apoi datele cardului, scrie fabricadenet.ro.
Parteneriatul este sustinut si promovat si de reteaua Info-Sanatate. ... Despre reteaua Info-Sanatate Info-Sanatate TV este cea mai extinsa retea de informare de tip digital signage din Romania, formata din peste 380 de ecrane LCD amplasate in salile de asteptare ale clinicilor medicale si spitalelor din 102 orase din Romania.
Replica la articolul d-lui C.T.Popescu, din gandul.info, Revolutia care nu este Daca in 1989 nu era Revolutie, dl C.T.Popescu, n-ar mai fi scris azi, in gandul.info, articolul Revolutia care nu este Il rog pe dl Popescu, alias CTP, sa citeasca urmatoarele randuri din Wikipedia:
BUCURESTI - LISABONA - MADEIRA Intalnire cu reprezentantul J'INFO TOURS pe Aeroportul International "HENRI COANDA" din Bucuresti pentru zborul catre Madeira,via Lisabona. ... -excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale J'Info Tours recomanda:
Infractiunea de folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite are legatura cu obtinerea unui credit bancar de catre SC Europlus Computers SRL, conform comunicatului.
Motivul este "legare " dobinzii la acest tip de credit de dobinzile internationale de referinta, care variaza extrem de mult. ... Credit pentru credit Exista o posibila metoda de iesire din aceasta situatie, care insa nu se practica in Romania:
De pilda, un credit imobiliar de la HVB, care putea fi acordat pe o perioada de 20 de ani, acum s-a extins la 25 de ani. ... Tipul de credit face parte din categoria celor pentru nevoi personale si este acordat atat in lei, cat si in valuta.
Pentru contractarea unui astfel de credit, beneficiarul trebuie sa faca, in majoritatea cazurilor, dovada contractarii excursiei (documentele de transport si/sau cazare sau factura de la agentia de turism, reprezentand contravaloarea serviciilor de turism).
Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile BCR de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un credit de consum cu garantie reala, care permite trageri si rambursari multiple in primii cinci ani, scadenta imprumutului intinzandu-se pana la 20 de ani, se arata intr-un comunicat al bancii, care subliniaza ca acest tip de credit este unic pe piata bancara romaneasca.
Desi pentru a-si achizitiona un imobil romanii pot alege intre un credit ipotecar sau unul imobiliar, acestia opteaza de multe ori pentru un credit de nevoi personale.
90% dintre romani al caror venit mediu net este in jur de 230 de euro pe luna nu pot contracta credit ipotecar, potrivit unui studiu.
Iar pentru obtinerea unui astfel de credit nu este nevoie decat de o adeverinta de venit si de buletin. ... Credit si pentru calatorii La randul lor, agentiile de turism au dezvoltat noi strategii de atragere a unui numar cat mai mare de clienti.
"Eu mi-am propus sa fac credit, dar pana acum nu mi-am permis pentru ca bugetul comunei e destul de mic. Am auzit insa ca in prezent exista posibilitatea ca o banca sa dea un credit de patru miliarde pe 20 de ani.
Un element extrem de important pe care craiovenii care s-au decis sa apeleze la un credit ipotecar/imobiliar trebuie sa-l ia in considerare este faptul ca alegerea unui astfel de produs trebuie sa se faca dupa o analiza amenuntita a ofertelor de pe piata.
Finantare prin Casele de Credit Rural Fermierii si producatorii din mediul rural vor avea acces mai usor la finantare prin organizarea unor Case de Credit Rural, a afirmat ministrul Agriculturii, aratand ca se lucreaza deja la introducerea unor cooperative de credit in comune.
Alte institutii de credit acorda insa imprumuturi pe perioade mai mari de 25 de ani. ... Spre exemplu, "HVB ¥iriac Bank accepta ca si codebitori la credit sotul/sotia si un alt membru al familiei (mama/tata/socru/soacra).
Practic, nu fac parte dintre depozitele garantate cele plasate de persoanele aflate in relatii speciale cu institutia de credit, respectiv, administratorii, inclusiv conducatorii, directorii din centrala, cenzorii, auditorii financiari, actionarii semnificativi ai institutiei de credit, precum si deponentii cu statut similar in cadrul altor societati din acelasi grup, familiile persoanelor fizice precizate anterior, gen sotii, rudele si afinii de gradul intai, persoanele terte care actioneaza in numele deponentilor mentionati, precum si depozitele plasate de societatile din acelasi grup.
Astfel, fie ca este vorba despre un credit de nevoi personale, unul de retail sau chiar unul imobiliar, banca va va refinanta orice fel de credit, interesul acesteia fiind de atragere de noi clienti prin oferta de dobanzi si comisioane competitive, precum si de creare a unui parteneriat durabil cu clientii existenti.
google-analytics.com