Cautare

1675 de rezultate pentru "info credit" (2.59 secunde)
Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Ai card de credit? Iata ce spune cardul despre personalitatea ta Cardul de credit dezvaluie din personalitatea ta mai mult decat crezi. Modul in care folosesti cardul de credit la cumparaturi iti tradeaza personalitatea. ... Spune-ne iubitorule de cumparaturi, te regasesti in vreun tipar al utilizarii cardului de credit?
Daca pana acum cativa ani intreprinzatorii mici si mijlocii care doreau sa imprumute bani fara a le preciza destinatia erau nevoiti sa contracteze un credit de nevoi personale in calitate de persoana fizica, intre timp situatia s-a schimbat.
Prin acest credit de minimum doi ani si maximum cinci, studentii pot sa obtina bani fara o destinatie clara, valoarea acestui credit fiind intre 500 si 1.000 de euro", a explicat un oficial al BRD, sucursala Craiova.
Dupa ce s-au imprumutat prin toate mijloacele oferite de banci si de alte institutii de credit, romanii au inceput sa uite sa mai dea banii inapoi, valoarea restantelor acestora ajungand la sfarsitul anului trecut la 419,1 milioane de lei, adica aproximativ 124 de milioane de euro.
Dar daca nevoia te împinge sa contractezi un credit, atunci iesi pe usa bancii la fel cum ai intrat. Îti trebuie venituri grase pe luna, giranti peste giranti, ba chiar si asigurare de viata pentru un credit de nevoi personale.
Nevoia acuta de finantari a oamenilor este satisfacuta mai repede decat in cazul unui credit clasic, insa acesti bani trebuie si restituiti bancii intr-un termen rezonabil.
Asa se face ca, potrivit datelor furnizate de reprezentantii Consiliului Judetean Dolj in luna iulie a acestui an, doar trei primarii doljene aveau angajat un credit:
Potrivit legii, institutiile de credit din Romania sunt obligate sa afiseze in orice anunt publicitar valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE). Tot legea ne spune ca DAE reprezinta dobanda care reuneste toate costurile unui credit.
Banca centrala a modificat si completat norma privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice, noile prevederi urmand sa intre in vigoare la inceputul saptamanii viitoare.
Uneori, contractarea unui credit ofera surprize beneficiarului. ... Cu toate acestea, înainte de a semna un contract de credit, bancherii va sfatuiesc sa va informati foarte bine despre costurile lui totale.
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Pe piata au aparut produse de creditare pentru achizitionarea de imobile în cazul carora rata se calculeaza cumulând veniturile unei familii (cu rude de gradul doi, trei sau chiar si patru) sau chiar fara a considera gradul de rudenie drept criteriu de asociere la un credit.
Nici unul dintre aceste atuuri nu ramâne în picioare daca, la contractarea unui credit, banca gaseste ca vreunul dintre membrii familiei (în sens restrâns) a avut întârzieri la achitarea unui credit.
În functie de cât de repede si de usor obtineti un credit, trebuie sa platiti mai multi sau mai putini bani catre banca. ... "Pentru a intra în posesia unui astfel de credit, solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin si dovada unui venit constant.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. ... Daca iei credit de 150.000 de lei de la banca, trebuie sa restitui 500.000, 600.000 sau chiar 700.000 de lei.
De acum incolo, pentru contractele de credit inregistrate de bancile care nu au semnat conventiile cu Fondul se va institui ipoteca legala asupra imobilului (stabilita in baza unei legi), care este titlu executoriu.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR. Ordinul se aplica urmatoarelor institutii de credit:
Pe langa acestea sunt institutii de credit care acorda finantari liber-profesionistilor, incluzandu-i in categoria mai larga a IMM. ... un credit ipotecar si imobiliar, un credit de investitii si unul dedicat achizitionarii de automobile de serviciu.
google-analytics.com