Cautare

1754 de rezultate pentru "info credit telekom" (4.09 secunde)
Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardului de credit dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006. Cardul de credit "Fifa World Cup 2006" este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in limita a 15.000 de carduri.
Fondul de garantare a depozitelor din sistemul bancar (FGDB) a incheiat cu bancile comerciale la jumatatea lui aprilie conventiile privind liniile de credit stand-by, in suma totala de 150 de milioane de euro, in echivalent lei, a anuntat ieri FGDB.
Avand in vedere faptul ca salariul nu le permite sa economiseasca intotdeauna, craiovenii se vad nevoiti sa faca un credit in momentul in care doresc sa investeasca.
Banca centrala a modificat si a completat Norma 10/2005 privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice.
Cei care vor solicita astfel de credit va trebui sa prezinte, pe langa actul de identitate, si o adeverinta de venit. ... Pe langa aceste forme de creditare, cei de la Cetelem si Flanco ofera si un card de credit co-branded, sub sigla Mastercard.
Cei interesati in a contracta in perioada imediat urmatoare un credit ipotecar cu siguranta isi vor pune problema monedei in care va fi incheiat contractul de credit, pentru ca, in functie de aceasta, difera si rata dobanzii, comisioanele, precum si durata si suma maxima ce poate fi obtinuta.
In ciuda faptului ca s-a incetatenit conceptia potrivit careia acesti clienti nu vor mai putea niciodata sa faca imprumut bancar pentru ca vor aparea cu restante in Centrala de Riscuri Bancare (CRB), respectiv in Biroul de Credit (BC), acestia inca pot contracta credite bancare.
 Multi clienti ai bancilor nu cunosc toate dedesubturile acordarii unui credit ipotecar sau imobiliar.
Noua directiva adoptata in Parlamentul European promite externalizarea pietei nationale de credit pentru consumatori si protectia acestora prin posibilitatea informarii corecte asupra ofertelor bancilor.
Rata la un credit ipotecar poate fi egala sau chiar mai mica decât chiria pentru un apartament.
Asta daca se ia in calcul faptul ca cele mai multe dintre autoturismele noi sunt achizitionate prin credit auto, unde rata lunara pentru o astfel de masina porneste de la 480 de lei si poate ajunge chiar la 630 de lei, adica aproximativ jumatate din venitul net al unui galatean (n.r.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere. ... Sau chiar credit ipotecar.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
Studii efectuate arata ca principala caracteristica in functie de care populatia alege un credit de la o anumita banca este rata reala a dobanzii.
Modificarea nejustificata a dobanzilor si a clauzelor din contractele de credit de catre banci este interzisa conform unei noi hotariri de Guvern.
Bancile triaza dur clientii care vor un credit ipotecar. ... Am presupus ca avem nevoie de acel credit si am mers în calitate de potential client la mai multe banci.
Multi clienti nu se incadreaza in conditiile bancii, pentru a lua un credit cat valoarea unui apartament. ... Nu pot contracta nici macar un credit pentru o garsoniera la dobanzile actuale si la veniturile lor.
Nu este mult, dar e un lucru imbucurator", a spus un craiovean cu credit bancar.
google-analytics.com