Cautare

1754 de rezultate pentru "info credit telekom" (7.78 secunde)
Piata produselor electrice si electrocasnice nu mai este insa la fel de senzitiva la credite, pentru ca exista un nivel de saturatie, considera Cristian Artemi, manager al departamentului de carduri TBI Credit IFN.
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
Cu toate ca tentatia contractarii unui credit de refinantare este mare, înainte de a face un astfel de împrumut, calculati bine costurile aferente acestuia.Pentru cei mai multi craioveni, achizitionarea de bunuri, produse electronice si electrocasnice, masini sau locuinte, implica, de cele mai multe ori, eforturi financiare deosebite concretizate prin contractarea unui credit.
Dupa sase luni de la deschiderea primei agentii din Galati, Credit Team a inaugurat sambata cea de-a doua sucursala din oras. Decizia companiei a fost luata dupa ce, intr-o jumatate de an, Credit Team a realizat la Galati o cifra de afaceri de 100.000 de lei.
O adeverinta de salariu ne poate aduce un credit de pana la 40.000 de euro, fara sa fie nevoie sa giram cu casa sau cu alte bunuri.
Pentru a nu iesi in pierdere, institutiile financiare si-au majorat dobanzile astfel incat in prezent, suma rambursata de consumatori pentru credit imobiliar sa fie, in unele cazuri, si tripla.
Fie ca sunt IMM-uri, fie ca sunt mari agenti economici, cu totii apeleaza la banci pentru credite de investitii sau pentru linii de credit care sa le asigure desfasurarea curenta a activitatii.
Potrivit bacherilor, costurile acestui tip de credit ar trebui sa fie inferioare celui de nevoi personale nenominalizat. ... Beneficiarii acestui tip de credit pot avea vârsta cuprinsa între 18 si 70 de ani.
Fie ca sunt IMM-uri, fie ca sunt mari agenti economici, cu totii apeleaza la banci pentru credite de investitii sau pentru linii de credit care sa le asigure desfasurarea curenta a activitatii.
Altfel spus, clientul BRD Constanta amintit sustine ca i s-ar fi bagat pe gat un credit de 1000 RON, prin intermediul cardului de debit emis de aceasta institutie bancara pe numele sau-card pe care isi primeste salariul- fara ca el sa fi semnat vreun contract de credit in acest sens si fara ca respectivul constantean sa fi dorit o astfel de creditare.
Au urmat Porsche Bank, Banca Româneasca, Piraeus, Volksbank, Credit Europe Bank, Raiffeisen Bank (singura din top trei al celor mai mari banci care are în portofoliu astfel de împrumuturi) si Bancpost (urmatoarea dupa marime).
Doar ca persoanele care incearca sa-si cumpere o locuinta sunt foarte prudente in alegerea bancii de la care vor lua credit pentru "Prima casa". ... "Vreau sa iau un credit de 45.000 de euro pentru un apartament.
O femeie din Craiova a ajuns pe lista neagra a datornicilor pentru o restanta de 0,03 lei, in ciuda faptului ca sistemul electronic nu permite, in mod normal, inregistrarea in baza de date a Biroului de Credit a unor restante mai mici de zece lei O femeie din Craiova, care a luat in 2007 un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 de lei, a ajuns in Biroul de Credit pentru o datorie de 0,03 lei.
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. ... Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
google-analytics.com