Cautare

1754 de rezultate pentru "info credit telekom" (2.86 secunde)
In cazul unui credit de nevoi personale, imobilul ipotecat care constituie garantia creditului poate fi proprietatea imprumutatului sau a unei alte persoane si se acorda pe o perioada de pana la 40 de ani.
Daca nu le iese "pasienta", pentru ca persoanele care îsi fac acum credit sunt "pasari rare", atunci banca nu vrea sa-si diminueze profitul si creste dobânzile si comisioanele la creditele vechi sau "din sold", cum li se mai spune.
Daca nu le iese "pasienta", pentru ca persoanele care îsi fac acum credit sunt "pasari rare", atunci banca nu vrea sa-si diminueze profitul si creste dobânzile si comisioanele la creditele vechi sau "din sold", cum li se mai spune.
Fie ca este vorba de achizitia unui apartament, a unei masini sau a unui simplu obiect electrocasnic, majoritatea romanilor a apelat la contractarea unui credit care, dupa caz, era unul ipotecar, auto sau de nevoi personale.
Compania a pierdut astfel de trei ori daca are un credit pe o perioada mai mare de un an si acesta este în valuta:
In plus, institutiile de credit nu pot modifica clauzele contractuale referitoare la costuri, fara acceptul expres al clientului. ... Practic, fara stabilirea referintelor, institutiile de credit nu pot acorda, potrivit legii, imprumuturi cu dobanda variabila.
Terenurile, excluse de la finantare Bancile nu mai accepta ca potentialii clienti sa ia credit ipotecar si sa garanteze cu terenul. ... Este, in principal, o masura de siguranta pentru institutiile de credit. ... Exista institutii de credit care finanteaza cu sume exagerat de mici apartamentele foarte vechi.
Ai un credit restant? ... „Comison de inregistrare pe cont de credit restant“ si este de 20 de lei, respectiv de 10 euro sau 10 dolari, in functie de moneda imprumutului.
In alta ordine de idei, tinerii care vor sa-si cumpere o locuinta noua cu credit ipotecar si cu garantia statului mai au de asteptat si din alte considerente.
Pentru un credit pentru Prima Casa 2, ratele pot fi de 450-460 de euro pe luna (la credite pe 20 de ani), iar veniturile trebuie sa fie cel putin duble. ... "Pe flux mai sunt in prezent peste 900 de dosare de credit", au anuntat ieri oficialii BCR.
Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici - marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare.
Atunci cand EURIBOR creste la perioada inscrisa in contractul de credit (o luna, trei luni, sase luni sau un an), automat creste si rata persoanei care a imprumutat banii de la banca.
Din cand in cand, cate o campanie de PR a bancilor comerciale ne asigura ca institutiile de credit acorda o importanta deosebita clientilor si ca relatia de incredere cu acestia constituie cheia succesului business-ului lor.
Fiind o rata mai mare, automat, persoana care merge la banca sa ia un credit de nevoi personale nu se va mai incadra la fel ca acum doi - trei ani in cerintele bancii privind veniturile. "...Deci, un astfel de client va primi un credit mai mic.
Tabletele impreuna cu accesoriile dedicate pot fi cumparate in 24 de rate lunare, cu avans 0, prin intermediul cardurilor de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, Banca Romaneasca MasterCard sau a cardurilor de credit selectate BRD Finance MasterCard.
Cel mai important proiect de hotarire se refera la aprobarea finantarii programului de modernizare si reparatii la strazi prin intermediul unui credit pe termen lung.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
De pilda, la unul dintre magazinele cu pricina, care afirma in reclamele sale ca orice persoana cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani poate beneficia de un credit de consum in limita a 20 de milioane de lei doar pe baza actului de identitate, vedem ca lucrurile nu stau chiar asa, spun membrii APC.
Rata de crestere a restantierilor, mai mare decat rata de creditare “Creditele restante urmeaza trendul cresterii creditarii, rata de crestere a restantierilor crescand insa in proportie mai mare decat rata creditarii, datorita inlesnirilor si relaxarii treptate a conditiilor de creditare (cum ar fi, de pilda, 'credit doar cu buletinul') si aparitiei restantelor din creditele acordate in anii trecuti“, explica Cristian Ionescu (foto), managing director, Coface Intercredit Romania.
Romanii sunt din ce in ce mai atrasi sa faca un credit sau sa plateasca pe loc o masina decat sa o achizitioneze prin leasing.
google-analytics.com