Cautare

17080 de rezultate pentru "ilva mare" (3.89 secunde)
Suntem si un judet preponderent expus la evaziunea fiscala prin prisma faptului ca zona este una cu mare potential agricol, unde evaziunea este prioritara. ... Este pentru mine un mare semn de intrebare ca, intr-o perioada de sase-sapte ani, lucrurile au trenat.
Suntem si un judet preponderent expus la evaziunea fiscala prin prisma faptului ca zona este una cu mare potential agricol, unde evaziunea este prioritara. ... Este pentru mine un mare semn de intrebare ca, intr-o perioada de sase-sapte ani, lucrurile au trenat.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Social-democratii si-au extins bazinul electoral si in spatiul urban mare, chiar daca potentialul din mediul rural nu a fost fructificat integral. Daca PSD ar fi insistat mai mult asupra nevoii de justitie sociala ar fi putut obtine un scor si mai mare.
Cea mai mare tara (ca suprafata) din Europa Occidentala, cu doua fatade maritime (Oceanul Atlantic si marile adiacente in Vest si Marea Mediterana in Sud Est), Franta are un relief variat.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Pe de alta parte, 15% dintre persoanele intervievate se declara interesate in foarte mare masura de un astfel de referendum, iar 23% - in destul de mare masura.
"Datorita faptului ca Libia asigura o mare parte din necesarul de petrol si gaze naturale pentru Europa, cotatiile la petrol au...reactionat foarte violent la evenimentele de aici, Daca facem o comparatie cu volatilitatea inregistrata de preturile din piata in timpul evenimentelor din Egipt, putem spune ca volatilitatea a fost "modesta".
spre deosebire de TV, unde acest fenomen de duplicare este insignifiant, intr-o ora sa zicem, un utilizator poate vedea peste 20 de site-uri (fara prea mare efort).
Importanta orasului era infinit mai mare in trecut decat este acum.
Gabriela cea de altadata era parca intemnitata intr-o Gabriela mare si greoaie. ... Gabriela a trait viata unui mare scriitor si nu va avea postumitatea unui mare scriitor.
O mare parte din vina o are creierul nostru care nu intelege contextul fara elementele non-verbale. O alta mare parte din vina o poarta asa zisul efect Suler, cunoscut si ca GIFT.
Romania ar avea un PIB mai mare cu 5,5 mld.
Cu cei peste un miliard de credinciosi, Biserica Romano-Catolica este intr-adevar cea mai mare comunitate religioasa de pe Pamant.
• Barbatii cu traumatisme cerebrale se estimeaza ca au un risc de 6 ori mai mare de a deveni violenti; ... STRESUL • In familiile cu stres mare, acesta devine un factor de risc;
La o distanta mai mare se gaseau Olympia (cu un popas la Vasta) iar in partea de jos Monemvasia (cu opriri la Sparta, Mistra si portul Gythion, port extrem de pitoresc, de unde au fugit Elena si Paris spre Troia).
Te simti in siguranta doar pentru ca o mare parte din infractorii nostri sunt plecati peste granita?
Din motive neintelese, barbatii afro-americani au un risc mai mare de a dezvolta aceasta boala si au cea mai mare rata de deces cauzata de acest cancer. ... Barbatii care au in familie cazuri de cancer de prostata au risc mai mare de imbolnavire decat populatia generala.
Era o ingrijorare foarte mare atunci si singurele tari care ne-au garantat atunci protectia au fost Franta si Turcia. ... Si mai este un pericol foarte mare daca Turcia ar iesi din NATO:
Precipitatiile vor lipsi in prima saptamana de prognoza, iar probabilitatea de aparitie a acestora fiind mai mare in a doua saptamana, in intervalul 4 - 5 Octombrie.
google-analytics.com