Cautare

17080 de rezultate pentru "ilva mare" (3.03 secunde)
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
- Familie mare, neamuri multe... ... Ce sa facem, familie mare, neamuri multe...
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului.
Am mai refacut un targ de animale la Tupilati, care fusese desfiintat, el fiind infiintat de pe timpul lui Stefan cel Mare. ... Pana acum nu a venit niciun miracol, nici un mare investitor care sa absoarba 200 - 300 de persoane la lucru.
Pentru a se apara de forte malefice, taranii aprind un foc mare si stau in jurul lui, prin acest foc obisnuiesc sa treaca si oile, pentru a fi ferite de rele pe timpul cat vor sta la stana.
Fiecare fir de par â€" folicul, (mare sau mic, chiar sub forma de puf foarte fin) are o radacina si mai multe glande cu grasime numite glande sebacee. ... Este mai mare decat o pustula, poate fi foarte inflamat si se intinde pana in adancimea pielii.
Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404. ... Interiorul sau decorat cu mozaice, coloanele de marmura si acoperisul sunt de o mare importanta artistica.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
In anii urmatori, Romania trebuie sa se astepte la frecvente incalcari ale spatiului sau aerian din partea fortelor ruse, la hartuire maritima a navelor si platformelor din Zona Economica Exclusiva a Romaniei si la o mai mare agitatie in Republica Moldova si Transnistria.
Practic, in cea mai mare parte a timpului, la nivel regional, atat zilele, cat si noptile vor fi mai reci decat in mod obisnuit la sfarsit de septembrie si inceput de octombrie. ... Banat In Banat, in cea mai mare parte a primei saptamani vremea va fi rece.
- Varsta (cu cat mai inaintata, cu atat este mai mare riscul);
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
- intr-un colegiu din Baia Mare, ca urmare a vacantarii postului de catre fostul deputat PSD - Catalin Chereches, acesta devenind primar al Municipiului Baia Mare (ulterior acesta a devenit membru al PNL).
Calul, magarul si senghenarul - Studiu despre efectul parizerului asupra gravitatiei (1) Printre multele damblale, Traian Basescu are hachita de a se da mare specialist in chestii despre care nu pricepe o iota.
Aflat la prima vizita a sa in judetul Satu Mare, consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Rolf Maruhn, s-a intilnit ieri cu prefectul Valer Marian.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Un fond mutual este un instrument de investitie colectiv, din care un numar mare de investitori individuali detin cate o parte relativ mica si limitata prin lege.
Aceasta anomalie este posibila pentru ca legislatia prevede ca nu sunt deductibile fiscal cheltuielile cu dobânda daca gradul de îndatorare al firmei este mare. Companiile doljene care au contractat credite bancare pe o perioada mai mare de un an si s-au ales cu dobânzi uriase în ultimul timp risca sa plateasca si impozitul pe venit mai mare decât de obicei.
google-analytics.com