Cautare

17074 de rezultate pentru "ilva mare" (8.04 secunde)
Pentru ca exista o predispozitie mai mare pentru somnul adanc non-REM la inceputul noptii, o persoana care doarme de la ora 21 pana la 5 dimineata (8 ore in total) va avea o compozitie a somnului diferita, cu mult mai mult somn non-REM, decat o persoana care doarme de la 3 dimineata pana la ora 11 (tot 8 ore in total), care va avea parte de mai mult somn REM.
O mare parte din comunicatiile terestre deja folosesc satelitii. ... Venus In timp ce suprafata planetei este mult prea mare si are presiunea atmosferica de cel putin 90 de ori mai mare decat cea normala pe Terra, masiva sa atmosfera ofera o locatie alternativa pentru o colonie.
Bani multi vazuti in vis, gramezi de bani aparute in visul cuiva, prevestesc acelei persoane mare succes in societate, promovare mare. ... Daca in vis zornaiesti bani inseamna ca vei avea o foarte mare suparare care nnu iti va da pace pentru o perioada de timp.
Aceeasi mare linistita era si a doua zi, doar spre seara a aparut o hula usoara, total inofensiva, despre care nimeni n-ar fi banuit ca este avangarda a ceea ce a urmat.
Mauritius a fost a cincea tara din lume care, din anul 1847, a inceput sa emita timbre postale, iar Muzeul de Filatelie este poate cea mai mare atractie a orasului, pentru ca desine mari comori filatelice:
Iubirea are mare valoare, dar nu atat de mare ca libertatea. ... Si bucuria va fi mai mare, mult mai mare decat daca ai fi lasat in varf de un elicopter, caci atunci ai ajunge acolo nedezvoltat si n-ai putea sa te bucuri de faptul ca esti acolo.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
O Mare Neagra care a incetat demult sa mai fie o mare romantica.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. ... un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Ministerul Finantelor a blocat conturile firmei Guris Parcul Industrial Satu Mare ar fi trebuit sa fie finalizat in luna decembrie a anului trecut.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie. ... Constructia celui mai mare centru comercial din Romania a implicat folosirea a tone de materiale a caror cantitate totala ar fi suficienta pentru stabili un record.
Asadar, respondentii mai educati s-au orientat in masura mai mare inspre incheierea unei asigurari de viata, lucru explicabil si prin posibilitatile financiare crescute. ... Persoanele mai tinere intentioneaza sa cumpere un autoturism in anul 2010 in masura mai mare decat cele mai in varsta:
Si tot am tropait pana am dat in sfarsit de crestere economica, e adevarat, in mare parte, una imobiliara.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Fericire mare pe unii romani. ... Nu aveau mult, dar cea mai mare parte era recompensa primita ca improprietarire de tataie de la regele Ferdinand, pentru meritele sale de pe frontul Razboiului de Reintregire a Neamului.
google-analytics.com