Cautare

9180 de rezultate pentru "ighisul nou" (3.78 secunde)
In plus, acesti bani nu ne ajung pentru relansarea economica si de aceea in 5-6 luni statul va incheia un nou acord cu FMI.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, ca un nou imprumut de la FMI reprezinta o crima impotriva poporului roman, in conditiile in care actuala putere foloseste acesti bani pentru a "cumpara" un an de stat in functie.
Mai urmeaza un demers in justitie care contesta din nou taierea cu 25% si, mai ales, nerevenirea salariilor de la 1 ianuarie si se mai poate ajunge la alte 500 de milioane de euro.
E foarte rau insa ca santierele vor fi sistate si se va pierde din nou timp pretios.
Inca nu s-a finalizat procesul in derulare, ca jurnalistul Ion Cristoiu il da din nou in judecata pe Vadim Tudor, pentru calomnie, si solicita daune morale in valoare de 50.000 de lei, anunta reputatul ziarist la finalul editorialului sau, de astazi, din Adevarul.
Din nou, minte! ... Doar cu un nou Guvern putem incerca sa construim un alt viitor.
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
Saftoiu, despre TVR Noul președinte al SRTv, Claudiu Saftoiu, a spus ca in prezent televiziunea publica trece "prin cea mai dramatica perioada din ultimii 20 ani" și spera ca el s-o faca pe "batrana doamna a presei romanești, sa valseze din nou".
Zilele acestea am un nou prilej de a saluta un astfel de moment si anume cel al lansarii in dezbatere publica a noului Cod Fiscal. ... Este pentru prima data cand un nou Cod Fiscal care prevede modificari atat de importante este lansat in dezbatere publica.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Dovada ca, potrivit GfK Omnibus, 82% dintre romanii care detin un telefon mobil declara ca au cumparat acest gadget nou.
GOOGLE are un nou LOGO pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 a fost sursa de inspiratie si pentru Google care are un nou logo dedicat importantului eveniment sportiv din Brazilia.
Ca in fiecare an in luna decembrie si in 2018 Google ofera un doodle pentru a marca Ajunul Anului Nou. ... Sa inceapa festivitatile de Anul Nou! ... Un An Nou fericit!
Dupa ce i s-au administrat calmante, artista a urcat din nou pe scena! ... Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Capitala, Annes s-a grabit sa ajunga din nou la mare, caci avea de sustinut recitaluri la teatrele de vara de pe litoral.
Trupa Krypton revine in ‘‘formula de aur‘‘ printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, la Music Club din Bucuresti, prin care lanseaza un nou single si un nou videoclip, au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, membrii trupei.
In traditia romanilor, Anul Nou, intampinat, in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, se mai numeste Revelion sau Seara Sfantului Vasile.
Stupefiat, fara sa-si creada urechilor, Djamel trece mai departe, dar, a doua zi, pentru a fi cu inima impacata, trece din nou pe la pravalie, se opreste din nou in fata coliviei si, din nou, papagalul:
ANUL NOU la romani - de la practici magice la petreceri de viata buna Romanii petrec la cumpana dintre ani cu veselie, pastrand o parte dintre practicile pagane - despre care spun ca ii apara de rele si ii tin sanatosi si prosperi pentru un an intreg -, dar si cu obiceiuri noi, imprumutate Un numar mare de practici magice si ritualuri se savarseau in aceasta zi, ce marcheaza inceputul, nu doar al unui nou an, dar si, in mod simbolic, al unui nou ciclu de viata.
In urmatoarele zile, un nou proces de racire va determina, in intervalul 31 mai - 3 iunie, temperaturi diurne de 20 de grade, in medie, si nocturne de 10¬11 grade, mai scazute decat mediile multianuale ale perioadei.
google-analytics.com