Cautare

9180 de rezultate pentru "ighisul nou" (4.01 secunde)
Premierul Ponta are in maneca "Dreapta Romaneasca" Un nou proiect de dreapta la care vor adera, deopotriva, liberali si democrat-liberali. ... 'Disidentii', asa cum ii numeste presa, au decis sa accelereze procesul de infiintare a unui nou partid.
Ce aduce nou PMP? ... Deci, nimic nou sub soare. ... (Mai tarziu, dupa anul 2000, nici tentativa lui Emil Constantinescu, initiatorul Actiunii Populare, de a reintra in politica, nu s-a bucurat de vreun succes.) Atunci, ce aduce nou PMP, in afara acestei denumiri mai degraba bombastice, "pemepista"?
297, in conditiile in care pentru investirea unui nou guvern sunt necesare 274 de voturi. ... De mentionat ca pentru investirea unui nou guvern sunt necesare 274 de de voturi. ... Orice calcule ar face opozitia, matematica este in avantajul coalitiei PSD-UNPR-ALDE, la investirea unui nou Guvern in Parlament.
Statele Unite si-au gasit un nou aliat strategic? ... Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Din nou, Constitutia - eliptica la acest capitol - ii permite presedintelui sa procedeze asfel. ... Si din nou se va ajunge inevitabil in fata plenului reunit al celor doua Camere. Acolo, daca PSD plus ALDE ramane consecvent, din nou echipa guvernamentala va fi refuzata.
Mesajul Presedintelui Director General al SRR cu ocazia Craciunului si a Anului Nou Dragi colegi, Va scriu cu bucurie la sfarsitul acestui an plin, in egala masura, de satisfactie si semnificatie.
Peste opt zile va avea loc prezentarea oficiala a leului nou, respectiv a bancnotelor si monedelor noi. ... Unul dintre principalele canale prin care va ajunge leul nou la populatie va fi automatul bancar, respectiv reteaua de 3.400 de ATM-uri existente la nivel national.
neafisarea concomitenta a pretului vechi si a pretului nou urmare a soldarii. ... anunturile de pret de lansare a unui nou produs pe piata; ... fie prin mentiunile 'pret nou', 'pret vechi' langa sumele corespunzatoare; fie prin mentionarea procentajului de reducere si a pretului nou care apare langa pretul anterior, barat.
s-a inscris la un producator validat pentru achizitionarea unui autoturism nou, a predat autoturismul uzat spre casare unui operator economic autorizat de unde a obtinut un certificat de distrugere, a radiat autoturismul uzat si a achizitionat un autoturism nou de la un producator validat.
Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii a selectat Banca Comerciala Carpatica pentru derularea proiectului de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii.
"In plus, trebuie sa fii informat cu tot ce e nou pe piata si care sunt tendintele in domeniu. Noi am venit in fiecare an cu ceva nou", a afirmat directorul si managerul firmei Le Baron. ... Ba mai mult, e bine sa studiezi cu ce vin nou pe piata.
CitiFinancial, divizie a Citibank Romania SA, a inaugurat miercuri un nou sediu pentru Centrul sau de Vanzari din Craiova, situat pe strada Mihai Viteazul, bl. ... Decizia de deschidere a acestui nou Centru de Vanzari vine in urma analizarii perspectivei zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica.
Este destinat investitiilor necesare firmelor nou-infiintate sau celor care deja functioneaza, dar nu mai mult de sase luni.
Noi am venit cu ceva nou fata de ceea ce ofereau salile existente, în primul rând prin aparatura (exista aparatura pentru absolut toate grupele de muschi).
Diferite bunuri ale furnizorului de agent termic si apa calda din municipiul Tecuci vor fi scoase din nou la licitatie de catre Administratia Finantelor Publice din Tecuci, in vederea recuperarii datoriei inregistrate catre stat de societatea locala.
Sedinta de vineri de la BVB a fost marcata de un nou val de vânzari agresive, deprecierile aparând la nivelul tuturor indicilor. ... Indicele BET-FI a coborât cu 2,93%, pâna la nivelul de 34.983,24 puncte, un nou minim al ultimilor doi ani.
Un manager nou poate avea un stil de munca diferit de cel al fostului sef. ... „Un nou sef poate fi si un nou început pentru dumneavoastra. ... Sau, din contra, va impune un nou stil de munca.
Conducerea Vimetco a anuntat ca in scurt timp actionarii vor alege un nou presedinte. ... Soarta companiei si a angajatilor celui mai mare producator de aluminiu din Europa Centrala si de Est este zdruncinata din nou.
Si pentru ca au dorit sa vina cu ceva nou in piata, s-au orientat catre o spalatorie auto fara apa. ... Am cautat insa, in acelasi timp, sa ne implicam intr-un domeniu nou", a declarat Teo Panescu, unul dintre cei doi asociati.
Mega Image a deschis un nou supermarket in Bucuresti: ... Prin deschiderea acestui nou supermarket, Mega Image a creat 23 de noi locuri de munca. Lantul Mega Image ajunge astfel, odata cu deschiderea acestui nou magazin si preluarea celor 4 magazine de la Prodas Holding Supermarket la 44 de unitati.
google-analytics.com