Cautare

9180 de rezultate pentru "ighisul nou" (7.64 secunde)
Oficieri la DSVSA si APS Dolj Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj are si ea un nou director coordonator. ... De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Drept urmare, chiar daca vom propune programe pe care guvernul si le va asuma ca proprii, chiar daca vom critica PD-L cand va fi cazul si vom da ocazia de a fi din nou acuzati ca blocam reformele "portocalii", chiar daca astfel nu vom face pasul inapoi care ar lasa PD-L fara scuze, trebuie sa ne asumam opozitia constructiva.
Intr-un interviu acordat Agentiei Agerpres, presedintele PSD, Victor Ponta, promite o schimbare de imagine a PSD si afirma ca revenirea la putere a social-democratilor va insemna un nou proiect social si economic in care cota diferentiata va fi un punct esential.
Sedinta nu a reprezentat nimic altceva decat un nou episod din razboiul Putere-Opozitie, mai ales intre parlamentarii PSD si cei ai noului partid, UNPR.
Un nou imprumut de la FMI devine o certitudine. Presedintele Traian Basescu a declarat, in fata Parlamentului, ca in 2011 Romania va avea un nou acord cu FMI, acesta fiind necesar pentru mentinerea credibilitatii si pentru a avea un rating de tara favorabil.
Si ca batista sa fie pusa definitiv pe tambal, unii parlamentari ai Puterii vorbesc de necesitatea unui nou inceput.
Acordul coalitiei majoritare pentru un nou angajament cu FMI, UE si BM Presedintele Basescu a declarat ca din discutia cu coalitia de guvernare a inteles ca exista un angajament in majoritate ce sprijina guvernul pentru indeplinirea obligatiilor asumate cu FMI, UE si BM si asumarea unui nou acord care sa vizeze consolidarea stabilitatii macroeconomice.
Introducerea acestui nou sistem electoral in combinatie cu politica defectuoasa de cadre a partidelor duce indubitabil astazi la degradarea grava a statutului parlamentarului, asociat cu hoțul, mincinosul, chiulangiul, dar si la o deprofesionalizare grava a politicii.
• "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou.
• Un partid trebuie sa aiba libertatea sa puna, daca vrea, un tanar tehnocrat din partid, un tanar tehnocrat din afara partidului, un om politic altul decat..., ca poate presedintele a imbatrinit si se retrage, se mai ocupa numai de partid, si pune un tanar, nou, prim-ministru, nu stiu...
Imensa greseala, tentatia exista la un lider nou, am trecut si eu prin aceasta tentatie, exista o tentatie de a face gol in jurul tau, de a spune ca esti singurul care are idei si care ia decizii, numai ca viata isi demonstreaza ca stancile din punct de vedere politic nu dispar usor si raman acolo, chiar daca iti convin sau nu", a spus el.
Si primarul PDL de Slatina, Bogdan Valcov, ar castiga, potrivit sondajului PSD, un nou mandat, el fiind creditat cu peste 60%, in timp ce candidatul USL cel mai bine plasat, Marius Oprescu, nu ar obtine mai mult de 20%.
"Zero sanse!" Mircea Geoana nu are nici o sansa de reusita sa isi revigoreze cariera politica prin fondarea unui nou partid, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Aici se pune problema unui nou contract social, unui noi contract intre cei guvernati si cei care guverneaza si a garantiilor care exista in orice tara democratica ca acest contract sa se aplice.
Sorin Rosca Stanescu) Presedintele Traian Basescu declanseaza un nou razboi cu implicatii majore. ... Piromanul de la Cotroceni s-a asezat, din nou, la butoane.
Curtea Constitutionala poate determina repetarea referendumului Decizia pe care o va lua Curtea Constitutionala ar putea arunca din nou in aer scena politica. ... Parlamentul ar urma sa modifice legea, iar Curtea ar putea decide un nou referendum.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Penibilul de la Cotroceni s-a bagat din nou in seama minute in sir, insirand cuvinte goale, ca avocat al presedintelui Consiliului European in detrimentul Romaniei. ... N-a ratat nici ocazia de a ataca, din nou, nationalismul, contrapunandu-l stupid europenismului:
google-analytics.com