Cautare

9174 de rezultate pentru "ighisul nou" (4.57 secunde)
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Nou protest spontan la Finante. Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Nou protest spontan la Finante. Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Geoana ia in calcul formarea unui nou partid. ... Inaintea suspendarii din PSD, Geoana mai cochetase cu ideea unei desprinderi din partid, fie prin transferul la PC, fie prin infiintarea unui nou partid, numai ca planurile sale au fost stopate de precipitarea brusca a aliantei dintre PNL, PC si PSD.
Mircea Geoana a vorbit de curand despre aparitia pe scena politica a unui nou partid de centru-dreapta, care isi va face loc in viata noastra dupa Congresul de pe 14 mai al PDL.
A fi ‘pesedist‘ este, din nou, un motiv de mandrie, pentru ca PSD este partidul care va scoate, din nou, tara din criza;
Dintre intreprinderile private nou-create, doar 66% reusesc sa evite falimentul si sa ramana in viata, dupa un an. Aceasta este concluzia Institutului National de Statistica (INS) in urma unui sondaj realizat pe tema sanselor pe care intreprinderile nou- infiintate le au in Romania.
Taxa de prima inmatriculare i-a speriat in asa hal pe galateni, incit numarul celor care s-au decis sa-si inmatriculeze automobilele nou-cumparate a scazut simtitor.
Motorul V10 ce dezvolta 560 CP, evacuarea „racing“, un kit exterior complet nou, sasiu sport si coborât cu 40 mm si jantele Lumma Design impresionante de 21” sunt doar câteva detalii ce caracterizeaza noul CLR 500 RS.Tunerul Lumma Design continua modificarea vehiculelor premium prin adaugarea în colectie a spectaculosului BMW CLR 500 RS, varianta care se bazeaza pe BMW M5.
Prima de casare este consistenta - 17.000 de lei, ceea ce înseamna o treime din pretul unui utilaj nou de putere medie.Cine are un tractor mai vechi de 12 ani si îl detine ca persoana fizica si nu pe firma poate obtine de la stat o prima de casare de 17.000 de lei.
Acest showroom este singurul nou construit din cele 14 care compun reteaua noului brand TiriacAuto din Romania.
În dorinta de a reduce constant consumul si emisiile, BMW Group a atins un nou prag. La reprezentanta BMW din München, un nou proprietar - juristul specializat în brevete dr.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat dupa intalnirea avuta in SUA cu directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, ca, in opinia sa, discutiile despre un nou imprumut cu FMI sunt premature, subiectul putand fi dezbatut numai din 2011.
Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, a declarat pentru MEDIAFAX, ca discutiile pentru un nou parteneriat cu FMI si Comisia Europeana ar putea incepe la umatoarea misiune de evaluare a acordului actual, in luna octombrie.
1.331 de agenti economici nou-infiintati in 2011, fata de 1.035 - pe primele opt luni din anul 2010. ... anul trecut erau 1.153 de firme nou-infiintate in primele opt luni, iar acum sunt deja 1.617.
Noua criza si impactul asupra Romaniei Suntem in fata unul nou val al crizei economice si financiare care a lovit deja mai multe state europene. Acest nou val nu reprezinta o criza a bancilor, ci o criza a datoriilor, ceea ce ar insemna falimentul unor tari.
Bulgaria propune construirea unui POD NOU intre Giurgiu si Ruse Bulgaria propune construirea unui nou pod intre Giurgiu si Ruse, a anuntat, sambata, ministrul bulgar al dezvoltarii regionale Liliana Pavlova in cadrul conferintei "Strategia Dunarii - o posibilitate de construire a regiunilor din Europa", informeaza Agerpres.
Din 17 aprilie a.c., indragitul prezentator va aduce la TVR 2, in prime-time, un nou concurs de cultura generala despre Romania, un format nou care isi propune educarea telespectatorilor, in acord cu misiunea publica a TVR. ... Acest moment marcheaza si plata datoriilor si un nou inceput pentru TVR.
Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... CFR cere din nou penalty, la o cadere suspecta a lui Weldon in careu! ... Din nou CFR in atac. ... Maah patrunde din nou periculos, dar este blocat in ultima clipa de Manasse!
Dupa un al cincilea game spectaculos si cu o galerie care a sustinut-o din rasputeri, Simona a reusit un nou break ducand scorul la 3 - 2. ... Simona egaleaza din nou, dar jocul exact si loviturile puternice o aduc in avantaj pe Bianca Andreescu.
Google ureaza AN NOU 2015 FERICIT! Google si-a schimbat, joi, logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a face tuturor utilizatorilor sai o urare de Anul Nou.
google-analytics.com