Cautare

9180 de rezultate pentru "ighisul nou" (3.43 secunde)
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
O scadere a valorilor termice se va resimti in jurul datei de 16 ianuarie, pentru ca pana la sfarsitul primei saptamani acestea sa creasca din nou, cu aproximativ 4 grade. ... Sanse mai mari de precipitatii vor fi in 15...16 ianuarie si din nou incepand din data 19 ianuarie.
Anul Nou te pune in fata unei dileme insa intuitia te ajuta sa iei decizia corecta. ... Anul Nou va aduce schimbari benefice pe plan financiar. ... Ziua de Anul Nou anunta castiguri remarcabile pe plan financiar si profesional.
Pana in jurul datei de 10 august se va incalzi din nou, astfel ca media maximelor va atinge 38 - 39 de grade. ... Pana la sfarsitul intervalului se va incalzi din nou, iar mediile vor ajunge la valori de 31 - 32 de grade.
Dupa ce si-a anuntat demisia din functie la inceputul lucrarilor CNMT, Tökés si-a depus din nou candidatura si a fost reales cateva ore mai tarziu.
Google si-a modificat logoul, cu ocazia Anului Nou 2011. ... Festivitatile de Anul Nou isi au originea in Babilon si s-au transmis ulterior in Grecia si Roma. Printre romani, Anul Nou era o sarbatoare extrem de populara, timp de distractie, bautura si orgii.
Google a postat deja pe motorul de cautare logo-ul cu urari de An Nou fericit Motorul de cautare Google nu se dezminte nici in acest sfarsit de an, afisand un logo cu urarea An Nou Fericit. ... Un An Nou Fericit, Google!
Voind sa scape de ea se intoarce la hotel, insa cu o prostituata de pe urma careia mananca din nou bataie si ramane fara o parte din bani (10 dolari).
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Este dificil sa se faca fata sentimentului de nesiguranta aparut in cazul unei anomalii, mai ales la un nou nascut.
Evident ca la PNL de rit nou nu mai e nimic de imbunatatit! ... In fapt, este un nou atac la biserica ortodoxa, negand evidentele si adevarul conform carora BOR a construit si construieste spitale si alte asezaminte de sanatate pentru cei napastuiti.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Fostul deputat Raj Tunaru a fost arestat din nou in Statele Unite ale Americii, la nici o luna de cand sotia sa i-a platit cautiunea de 500.000 de dolari.
Presedintele Traian Basescu a invitat, vineri, la Palatul Cotroceni, partidele parlamentare pentru a identifica un nou premier care sa poata forma un nou guvern, seful statului pornind de la formula unui Cabinet format din PNL, PD si PLD.
Liberalul Adrian Iorgulescu crede ca presedintele Traian Basescu ar putea repeta scenariul din 2004 cu Theodor Stolojan, in cazul in care PD-L nu gaseste solutii pentru postul de premier, cerandu-i din nou acestuia sa plece pentru a deveni el premier.
Socialistii ungari, aflati la guvernare, au obtinut sprijinul de principiu al micului partid de opozitie Forumul Democratic Ungar (MDF) pentru un nou program anticriza, in contextul in care la Budapesta au loc negocieri intense pentru un acord asupra unui nou premier.
Scena politica s-ar putea confrunta, curand, cu aparitia unui nou partid care sa adune nemultumitii din partidele adversare ale lui Traian Basescu si PD-L. ... Un nou partid fara ideologie, dupa modelul PD-L, deschis tuturor dezertorilor, atat din dreapta cat si din stanga.
Deja, consideram ca este nevoie de o alta abordare, de un nou contract social, de o viziune care sa aiba in prim plan locurile de munca. ... E nevoie de un nou model, care sa stimuleze cresterea economica pentru bunastarea tuturor cetatenilor.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
google-analytics.com