Cautare

141 de rezultate pentru "i ta focsani" (2.91 secunde)
"Sper sa introducem in Parlament, in septembrie, o lege ca atunci cand statul restituie un pamant sa il dea cu acte in regula, fara a-i lua proprietarului mai mult decat valoarea pamantului.
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
Conform situatiei intocmite de conducerea ARPM, in orasul Braila au fost colectate 2,04 tone de deseuri, in municipiul Tulcea s-au strans 4 tone de deseuri, aceeasi cantitate fiind colectata si la Focsani, in timp ce locuitorii municipiului Constanta au renuntat la 2,7 tone de obiecte electrice si electrocasnice.
De aceea, am pregatit pentru sedintele de Guvern ulterioare o nota de fundamentare in care sa accceptam o crestere a antrepozitelor pentru vinurile linistite", a declarat ministrul, vineri, la Focsani, in cadrul unei intalniri cu viticultorii din zona.Viticultorii din Vrancea s-au declarat nemultumiti de faptul ca subventia de 1 leu pentru litrul de motorina este acordata doar pentru culturile de primavara, dar nu si pentru culturile viticole.
Pentru 2008, Bricostore are in plan deschiderea de magazine in Oradea, Braila, Arad, Focsani si Suceava, investitia medie pe unitate fiind de zece milioane de euro.
Inca un magazin DEICHMANN vine in intampinarea ta cu modele de incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si pentru toate varstele.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Bucuresti Cotroceni, Piatra Neamt, Bacau din nou,Vaslui si acum Bucuresti- Sun Plaza ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile cu care esti deja obisnuit.
Tot in 2008, s-au platit 2,3 milioane de euro pentru consultanta la proiectul de autostrada Ploiesti - Buzau - Focsani.
Urmeaza, pana la sfarsitul anului, statii la Slatina, Iasi, Suceava, Bacau, Focsani, Braila si Sibiu. "Bioromoil va investi in urmatorii trei ani circa 25 de milioane de euro din resurse proprii si din fonduri atrase pentru a dezvolta in Romania o retea de 100 de statii AutoMat.
Brasoveanul Ludovic Orban impanzise Transilvania de drumuri expres (foarte asemanatoare autostrazilor), vranceanul Miron Mitrea visa la o autostrada care sa strabata Moldova pe ruta Bucuresti, Focsani, Iasi, Suceava, iar craioveanul Radu Berceanu sustinea ideea unei autostrazi dinspre Bucuresti spre Craiova.
ai multa birocratie, multa inconsecventa legislativa Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Focsani, ca oamenii de afaceri, romani sau straini, se feresc sa investeasca in tara noastra si nu sunt sprijiniti de statul roman.
In presa au aparut relatari ca actualul presedinte al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a avizat in iunie 2009 unul din cele mai paguboase contracte de achizitii pentru companie, care a platit anticipat 6 milioane de euro firmei Form Trade SRL Focsani pentru achizitia de aproape 600.000 de cartele telefonice Pelegrin, a caror vanzare merge foarte prost, din cauza ofertelor mai bune lansate pe piata de Orange, Vodafone si Cosmote.
Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia si Campina.
80,5 • Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani: 339,3 km • Targu Neamt-Iasi-Ungheni: 100,14 • Centura Bucuresti Nord: 52,77 km Total:
Jiu, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, DEJ, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.
Inca din prima zi de scoala, echipele Carrefour au pornit uncarcate cu cadouri si ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici intr-una din cele mai emotionante zile din viata lor.
In anul 2008, a aparut, la Editura Terra din Focsani, volumul biografic Tudor Vornicu, scris de Annie Musca, lansarea avand loc vineri, 21 martie 2008, la Sala Radio din Bucuresti, in organizarea Societatii Romane de Radiodifuziune.
Petrolul Ploiesti, Ceahlaul Piatra Neamt, CSM Studentesc Iasi, CSM Focsani, Progresul Bucuresti, Academia "Gheorghe Hagi". Turneul final al Campionatului National de juniori D va avea loc la Mogosoaia, duminica (10 iunie), urmand sa se dispute atat jocul pentru stabilirea locurilor trei-patru, cat si finala mare.
Sarituri ciu prajina, antrenamente imaginare in Romania O situatie hilara ii avea in centru pe atletii de la clubul "Unirea" Focsani, care ajunsesera sa simuleze sariturile cu prajina, deoarece clubul nu era dotat nici cu prajini, nici cu saltele.
google-analytics.com