Cautare

141 de rezultate pentru "i ta focsani" (3.28 secunde)
Apesi pe ecran (touch screen) si masinaria iti elibereaza un bon de ordine pe care este trecut numarul bonului, cate persoane mai sunt inaintea ta, ora si data. ... Firma care a montat aparatul este din Focsani si l-a dat in custodie municipalitatii sa il testeze.
Presedintele Traian Basescu este asteptat, luni dupa-amiaza, si la manifestarile organizate de Ziua Unirii la Focsani. La manifestarile de la Focsani si-a anuntat prezenta si presedintele PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sarbu, Dan Nica si Dan Sova.
O situatia conflictuala exista si la Focsani, Crin Antonescu urmand sa aiba o discutie cu Marian Oprisan pentru a-l convinge sa accepte candidatura liberalului Nini Sapunaru.
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... Totusi, daca un cumparator este interesat de mai mult de 50 de pui, i se face o reducere de cel putin 10%“, ne-a explicat Lodea.
Pe o suprafata de 10.000 mp, se va deschide pana la sfarsitul anului Focsani City Center. ... Tot in Focsani, rasare si un cartier rezidential destinat celor cu bani.
Sebmar Focsani a fost achizitionata de UPC Romania in luna iunie 2007. ... Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti.
Contracte mari, de peste 80 milioane de euro fara TVA, au fost si cele pentru reabilitarea DN 2 Focsani-Ojdula, o sosea care traverseaza muntii Vrancei, sau pentru modernizarea DN 67B Scoarta-Pitesti.
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
In ajutor i-au venit detasamentele secuilor, care ii urau de moarte pe Bathoristi, care ii eliberasera de vechile privilegii.
4) din Focsani si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti va avea loc spectacolul Jake si femeile lui, o comedie spumoasa regizata de Claudiu Goga.
Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I.
Din punct de vedere termic, exista o diferenta mare intre sudul regiunii care inregistreaza la amiaza valori de 14-15 grade la Focsani si Galati si partea de nord unde se raceste:
Bucuresti, Brasov, Poliesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Focsani.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Paltin - 5 kilometri, Focsani - 42 kilometri si Bucuresti -156 kilometri.
Testarile gratuite vor avea loc pe 17 mai in trei orase din Romania â€" Bucuresti, Constanta si Focsani si au drept tinte identificarea pacientilor hipertensivi, necunoscuti anterior precum si a celor cunoscuti hipertensivi dar necontrolati.
de 24 ianuarie, la Focsani erau -24 de grade. ... La Focsani, Basescu a stat langa Mitrea si Geoana si l-a pupat pe Oprisan; ... La Iasi, Tariceanu a fost uimit de memoria localnicilor, care i-au amintit de o promisiune ferma strigand "Demisia"! ... Si ce-i cu asta?
Momente demne de cascadorii rasului au fost filmate la Focsani. Acolo unde patru tineri au incins gratarul chiar pe balconul apartamentului.
Un convoi militar cu rachete Himars, surprins pe strazile din Focsani. Explicatiile MApN
google-analytics.com