Cautare

689 de rezultate pentru "hotel craiasca" (3.11 secunde)
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
"Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn. Inca din prima zi a trebuit sa ne luptam, in camera de hotel, cu... ... Eu sunt cazata la Hotel "Zenit" din Mangalia, si am observat ca plaja nu arata extraordinar.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Daca avem in vedere ca numai in 2004 s-a cheltuit pentru cazare in medie 700 de milioane de lei vechi pentru un deputat cazat la hotel si 224 de milioane de lei pentru unul care a optat sa stea „in alte spatii“ ar fi fost mai rentabila construirea unui hotel din temelii decat continuarea colaborarii cu Hotel Bucuresti.
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele. ... Dintre acestea, unul - Hotel Golden House - este situat intr-o cladire construita in jurul anului 1890, in elegantul stil neo-eclectic (Casa Poenaru), care face parte din Patrimoniul National.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Hotel Gorgulho 3*** Adresa: ... 319 euro Hotel Windsor 4**** Adresa: ... 361 euro Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5***** Adresa: ... -transfer aeroport-hotel-aeroport; -7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3/4/5* in Madeira. ... Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Nordul Cappadociei - tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur intr-una dintre cele mai impresionante parti ale Cappadociei. ... Transferurile de la si spre hotel sunt incluse in tur.
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
google-analytics.com