Cautare

3927 de rezultate pentru "hotel sport cluj napoca" (3.73 secunde)
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele. ... Dintre acestea, unul - Hotel Golden House - este situat intr-o cladire construita in jurul anului 1890, in elegantul stil neo-eclectic (Casa Poenaru), care face parte din Patrimoniul National.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Hotel Gorgulho 3*** Adresa: ... 319 euro Hotel Windsor 4**** Adresa: ... 361 euro Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5***** Adresa: ... -transfer aeroport-hotel-aeroport; -7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3/4/5* in Madeira. ... Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Nordul Cappadociei - tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur intr-una dintre cele mai impresionante parti ale Cappadociei. ... Transferurile de la si spre hotel sunt incluse in tur.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Tarom vrea sa lanseze la sfarsitul lui octombrie doua curse directe cu plecare din Cluj-Napoca spre Londra si Barcelona, potrivit Consiliului Judetean (CJ) Cluj, proprietarul aeroportului din localitate. ... In primele opt luni, traficul pe Aeroportul din Cluj-Napoca a crescut cu peste 50% fata de intervalul similar din 2006.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
Potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Compania Nationala de Investitii a finalizat in aprilie, in cadrul "Programului Constructii sali de sport", 13 sali de sport in 10 judete, printre care si Constanta.
Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan:
google-analytics.com